De temperatuur op 30 december 1918 lag tussen 5,7 °C en 8,2 °C en was gemiddeld 6,7 °C. Er was 1,6 mm neerslag. De gemiddelde windsnelheid was 3 Bft (matige wind) en kwam overheersend uit het zuid-westen. Bron: KNMI
Van 29 augustus 1913 tot 9 september 1918 was er in Nederland het kabinet Cort van der Linden met als eerste minister Mr. P.W.A. Cort van der Linden (liberaal).
Van 9 september 1918 tot 18 september 1922 was er in Nederland het kabinet Ruys de Beerenbrouck I met als eerste minister Jonkheer mr. Ch.J.M. Ruys de Beerenbrouck (RKSP).
3 maart » Vrede van Brest-Litovsk wordt ondertekend, einde aan het oostfront van de Eerste Wereldoorlog.
9 april » Letland verklaart zich onafhankelijk.
7 mei » Vrede van Boekarest tussen Roemenië en de Centrale mogendheden.
9 november » Novemberrevolution, de Duitse keizer Wilhelm II treedt gedwongen af, einde van het Duitse Keizerrijk; zowel de Duitse Republiek als de Radenrepubliek worden uitgeroepen.
12 november » Geïnspireerd door de omwentelingen in Duitsland en Rusland roept de Nederlandse socialistische leider Pieter Jelles Troelstra op tot revolutie. Hij veroorzaakt paniek, maar krijgt geen bijval.
1 december » Transsylvanië wordt verenigd met Roemenië
Trouwdag 19 augustus 1947
De temperatuur op 19 augustus 1947 lag tussen 16,9 °C en 29,1 °C en was gemiddeld 22,8 °C. Er was 11,0 uur zonneschijn (76%). De gemiddelde windsnelheid was 3 Bft (matige wind) en kwam overheersend uit het noord-noord-oosten. Bron: KNMI
10 februari » De geallieerden tekenen in Parijs de Vrede van Parijs met Roemenië, Italië, Hongarije, Bulgarije en Finland.
6 juni » Tjeerd van der Weide, voormalig NSB-burgemeester van Velsen wordt na een ter dood veroordeling geëxecuteerd voor zijn daden tijdens de Tweede Wereldoorlog.
7 oktober » Bisschopswijding van Antonius Hanssen, bisschop-coadjutor van Roermond.
14 oktober » De Amerikaanse piloot Chuck Yeager doorbreekt in een Bell X-1 als eerste de geluidsbarrière.
28 december » Het Argentijns voetbalelftal wint voor de negende keer de Copa América door twee speelronden voor het einde met 3-1 te winnen van Uruguay.
30 december » Koning Michael van Roemenië doet afstand van de troon, onder druk van de communisten, aldus de verklaring die hij aflegt.
Dag van overlijden 11 december 1979
De temperatuur op 11 december 1979 lag tussen 5,3 °C en 10,7 °C en was gemiddeld 7,8 °C. Er was 11,3 mm neerslag gedurende 4,7 uur. Er was 0,1 uur zonneschijn (1%). Het was zwaar bewolkt. De gemiddelde windsnelheid was 3 Bft (matige wind) en kwam overheersend uit het west-zuid-westen. Bron: KNMI
Van maandag 19 december 1977 tot vrijdag 11 september 1981 was er in Nederland het kabinet Van Agt I met als eerste minister Mr. A.A.M. van Agt (CDA/KVP).
16 maart » De Duitse bondspresident Roman Herzog opent te Heidelberg een documentatiecentrum voor Sinti in Duitsland.
9 april » Björn Borg lost Jimmy Connors na 84 weken af als nummer één op de wereldranglijst der tennisprofessionals, nadat de Zweed die positie in 1977 ook al één week in handen heeft gehad.
2 mei » Vleugelspits Rob Rensenbrink speelt zijn 46e en laatste interland voor het Nederlands voetbalelftal, dat in Chorzów met 2-0 verliest van Polen.
18 juni » Jimmy Carter en Leonid Brezjnev ondertekenen te Wenen het SALT 2-verdrag ter beperking van het aantal kernwapens.
21 juni » Sony lanceert de eerste Walkman.
26 september » Het Nederlands voetbalelftal wint in Rotterdam het oefenduel tegen België met 1-0 door een doelpunt van Jan Poortvliet. Middenvelder Wim van Hanegem speelt zijn 52ste en laatste interland voor Oranje. Debutanten zijn Michel van de Korput, Michel Valke en Ben Wijnstekers.
Wilt u bij het overnemen van gegevens uit deze stamboom alstublieft een verwijzing naar de herkomst opnemen: Vikki Belling, "Belling Line Family Tree", database, Genealogie Online (https://www.genealogieonline.nl/belling-line-family-tree/P512.php : benaderd 13 mei 2025), "Kenneth Dewy Young (1918-1979)".
Kopieerwaarschuwing
Genealogische publicaties zijn auteursrechtelijk beschermd. Alhoewel gegevens veelal uit openbare archieven afkomstig zijn, levert het opzoeken, interpreteren, verzamelen, selecteren en ordenen van die gegevens een uniek werk op. Auteursrechtelijk beschermd werk mag niet zondermeer gekopieerd of herpubliceerd worden.
Houdt u aan de volgende regels
Vraag toestemming voor het overnemen van gegevens of licht de auteur op z'n minst in, de kans is groot dat de auteur toestemming geeft, vaak leidt het contact ook weer tot meer uitwisseling van gegevens.
Gebruik de gegevens pas nadat u deze heeft gecontroleerd, het liefst bij de bron (het archief).
Vermeld van wie u de gegevens heeft overgenomen, idealiter ook zijn/haar originele bron.