De temperatuur op 26 september 1956 lag tussen 12,7 °C en 20,3 °C en was gemiddeld 16,1 °C. Er was 0.4 mm neerslag gedurende 2,4 uur. Er was 2,3 uur zonneschijn (19%). Het was zwaar bewolkt. De gemiddelde windsnelheid was 2 Bft (zwakke wind) en kwam overheersend uit het noord-noord-westen. Bron: KNMI
14 februari » Een kopgroep van vijf rijders gaat gezamenlijk over de finish bij de Elfstedentocht; ze worden gediskwalificeerd.
14 maart » Johnny Dusbaba, Nederlands voetballer
26 juli » Het schip Andrea Doria zinkt in de vroege ochtend in de kustlijn van New York nadat het de avond ervoor in botsing is gekomen met een ander schip.
13 september » De dijk om de nieuwe IJsselmeerpolder Oostelijk Flevoland wordt gesloten.
21 oktober » De overleden bisschop van Luxemburg Joseph Laurent Philippe wordt opgevolgd door zijn coadjutor Léon Lommel.
31 oktober » Hongaarse Arbeiderspartij wordt ontbonden en vervangen door een nieuwe communistische partij, de Hongaarse Socialistische Arbeiderspartij
Doopdag 9 december 1956
De temperatuur op 9 december 1956 lag tussen 7,1 °C en 8,3 °C en was gemiddeld 7,6 °C. Er was 0.3 mm neerslag gedurende 2,8 uur. Het was vrijwel geheel bewolkt. De gemiddelde windsnelheid was 3 Bft (matige wind) en kwam overheersend uit het zuid-zuid-westen. Bron: KNMI
16 april » Oostenrijk wordt lid van de Raad van Europa.
30 juli » President Eisenhower tekent een resolutie waarmee In God We Trust het motto van de Verenigde Staten wordt.
1 november » Encycliek Laetamur Admodum van Paus Pius XII met een hernieuwde oproep tot gebed voor vrede in Polen, Hongarije en het Midden-Oosten.
4 november » Sovjettroepen trekken Hongarije binnen om de Hongaarse opstand die op 23 oktober begon, de kop in te drukken. Duizenden komen om, meer raken gewond en bijna een kwart miljoen mensen verlaten het land. Als gevolg hiervan werd in Amsterdam Felix Meritis bestormd.
6 november » Nederland trekt zich terug van de Olympische Spelen in Melbourne uit protest tegen de Sovjet-inval in Hongarije.
13 november » Het Hooggerechtshof van de Verenigde Staten beslist dat rassenscheiding ongrondwettig is.
Dag van overlijden 8 december 2008
De temperatuur op 8 december 2008 was gemiddeld 2,0 °C. Er was 2,5 uur zonneschijn (32%). Het was half bewolkt. De gemiddelde windsnelheid was 3 Bft (matige wind) en kwam overheersend uit het zuid-westen. Bron: KNMI
Van donderdag 22 februari 2007 tot donderdag 14 oktober 2010 was er in Nederland het kabinet Balkenende IV met als eerste minister Mr.dr. J.P. Balkenende (CDA).
3 januari » De olieprijs komt voor het eerst boven 100 dollar per vat.
3 april » Voormalig VVD-politica Rita Verdonk begint haar eigen politieke beweging: Trots op Nederland.
6 april » Stijn Devolder wint de Ronde van Vlaanderen.
28 april » Marouane Fellaini van Standard Luik wint voor de eerste keer de Ebbenhouten Schoen als beste voetballer van Afrikaanse afkomst in de Belgische Jupiler Pro League.
9 mei » Bij een zeer grote brand op een scheepswerf in De Punt (Drenthe) komen drie brandweermensen van korps Eelde om.
23 augustus » De Belgische hoogspringster Tia Hellebaut wint in Peking de olympische titel met een sprong van 2 meter 05, een persoonlijk record.
Wilt u bij het overnemen van gegevens uit deze stamboom alstublieft een verwijzing naar de herkomst opnemen: James Vernon Barron, "Barron Family Tree", database, Genealogie Online (https://www.genealogieonline.nl/barron-family-tree/P6923.php : benaderd 10 mei 2025), "Klaus Dieter Siegfried Müller (1956-2008)".
Kopieerwaarschuwing
Genealogische publicaties zijn auteursrechtelijk beschermd. Alhoewel gegevens veelal uit openbare archieven afkomstig zijn, levert het opzoeken, interpreteren, verzamelen, selecteren en ordenen van die gegevens een uniek werk op. Auteursrechtelijk beschermd werk mag niet zondermeer gekopieerd of herpubliceerd worden.
Houdt u aan de volgende regels
Vraag toestemming voor het overnemen van gegevens of licht de auteur op z'n minst in, de kans is groot dat de auteur toestemming geeft, vaak leidt het contact ook weer tot meer uitwisseling van gegevens.
Gebruik de gegevens pas nadat u deze heeft gecontroleerd, het liefst bij de bron (het archief).
Vermeld van wie u de gegevens heeft overgenomen, idealiter ook zijn/haar originele bron.