De temperatuur op 22 juli 1931 lag tussen 8,9 °C en 21,1 °C en was gemiddeld 15,6 °C. Er was 5,8 uur zonneschijn (36%). De gemiddelde windsnelheid was 3 Bft (matige wind) en kwam overheersend uit het zuid-westen. Bron: KNMI
Van 10 augustus 1929 tot 26 mei 1933 was er in Nederland het kabinet Ruys de Beerenbrouck III met als eerste minister Jonkheer mr. Ch.J.M. Ruys de Beerenbrouck (RKSP).
10 februari » New Delhi wordt de hoofdstad van India.
3 maart » De Verenigde Staten adopteren "The Star-Spangled Banner" als het nationale volkslied.
31 maart » Een forse aardbeving verwoest bijna de helft van Managua in Nicaragua, tweeduizend mensen komen om.
14 april » Oprichting van de Spaanse voetbalclub Granada CF.
3 juni » Oprichting van de Kroatische voetbalclub NK Varteks Varaždin.
28 juni » In Spanje worden na het vertrek van koning Alfons XIII verkiezingen gehouden die door de linkse partijen, de PSOE voorop, worden gewonnen.
Trouwdag 4 juli 1982
De temperatuur op 4 juli 1982 lag tussen 12,0 °C en 18,5 °C en was gemiddeld 15,6 °C. Er was -0.1 mm neerslag. Er was 6,5 uur zonneschijn (39%). Het was half bewolkt. De gemiddelde windsnelheid was 3 Bft (matige wind) en kwam overheersend uit het west-zuid-westen. Bron: KNMI
1 januari » De Nederlandse militaire vrouwenafdelingen MARVA en Milva worden opgeheven.
20 januari » Ozzy Osbourne, voormalig leadzanger van Black Sabbath, bijt de kop af van een levende vleermuis die naar hem wordt gegooid tijdens een optreden.
14 april » Het Nederlands voetbalelftal verslaat Griekenland met 1-0 in een oefenduel in Eindhoven. Verdediger Edo Ophof scoort. Gerald Vanenburg (Ajax) en Jurrie Koolhof (PSV) debuteren voor Oranje, terwijl Jan Poortvliet (19de) en Piet Wildschut (11de) hun laatste interland spelen.
1 oktober » De opening van het tweede Disney-park genaamd Epcot binnen het Walt Disney World Resort.
31 oktober » De Thames Barrier, onderdeel van de waterkering in Londen, wordt voor de eerste keer omhoog gezet.
8 december » In Suriname worden 15 critici van het bewind van Desi Bouterse - voornamelijk journalisten, vakbondsmensen en advocaten - vermoord (zie Decembermoorden).
Dag van overlijden 20 december 1994
De temperatuur op 20 december 1994 lag tussen -0,4 °C en 6,4 °C en was gemiddeld 3,1 °C. Er was 0,1 mm neerslag gedurende 0,3 uur. Er was 3,6 uur zonneschijn (47%). Het was half bewolkt. De gemiddelde windsnelheid was 2 Bft (zwakke wind) en kwam overheersend uit het zuid-westen. Bron: KNMI
Van dinsdag 7 november 1989 tot maandag 22 augustus 1994 was er in Nederland het kabinet Lubbers III met als eerste minister Drs. R.F.M. Lubbers (CDA).
Van maandag 22 augustus 1994 tot maandag 3 augustus 1998 was er in Nederland het kabinet a href="https://nl.wikipedia.org/wiki/Kabinet-Kok_I" class="extern">Kok I met als eerste minister W. Kok (PvdA).
15 april » Te Marrakesh wordt de Slotakte getekend van de onderhandelingen in het kader van de Uruguay-ronde van de GATT.
18 mei » Na 74 dagen en 1000km op het pakijs bereiken Alain Hubert en Didier Goetghebuer de Noordpool.
22 mei » Met zijn Apostolische brief Ordinatio Sacerdotalis werpt paus Johannes Paulus II een onoverkomelijke dam op tegen de priesterwijding van vrouwen.
2 juni » Het Rwandees Patriottisch Front laat bij monde van haar leider Paul Kagame weten het schieten op burgers te vermijden en te proberen om VN-soldaten niet in gevaar te brengen.
15 juli » Marxistische guerrillastrijders doden ten minste 24 Colombiaanse soldaten bij een olie-installatie in Orito. Bij de aanval komen ook achttien guerrillastrijders om het leven.
6 december » Zuid-Afrika ziet af van zijn bezittingen in Namibië en laat weten alle schulden van het buurland kwijt te schelden.
Wilt u bij het overnemen van gegevens uit deze stamboom alstublieft een verwijzing naar de herkomst opnemen: James Vernon Barron, "Barron Family Tree", database, Genealogie Online (https://www.genealogieonline.nl/barron-family-tree/P11158.php : benaderd 9 mei 2025), "Guadalupe E Segura (1931-1994)".
Kopieerwaarschuwing
Genealogische publicaties zijn auteursrechtelijk beschermd. Alhoewel gegevens veelal uit openbare archieven afkomstig zijn, levert het opzoeken, interpreteren, verzamelen, selecteren en ordenen van die gegevens een uniek werk op. Auteursrechtelijk beschermd werk mag niet zondermeer gekopieerd of herpubliceerd worden.
Houdt u aan de volgende regels
Vraag toestemming voor het overnemen van gegevens of licht de auteur op z'n minst in, de kans is groot dat de auteur toestemming geeft, vaak leidt het contact ook weer tot meer uitwisseling van gegevens.
Gebruik de gegevens pas nadat u deze heeft gecontroleerd, het liefst bij de bron (het archief).
Vermeld van wie u de gegevens heeft overgenomen, idealiter ook zijn/haar originele bron.