Parenteel van Arnt Helmechs van Asselt » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 65:

Trijntje Kleijer is geboren op 19 december 1894 te Amersfoort. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Amersfoort » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Gerrit Evertsen van de Kamp is overleden op 2 januari 1895 te Leusden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Leusden » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Aart van Ravenhorst en Antonia van Ginkel zijn getrouwd op 4 april 1895 in Renswoude. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Renswoude » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Antonie van Ravenhorst is geboren op 28 januari 1897 te Renswoude. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Renswoude » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Hendrika Aleberta Bos is geboren op 14 februari 1897 te Eemnes. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Eemnes » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Aagje Top is geboren op 6 augustus 1901 te Hoogland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Hoogland » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Maria Top is geboren op 7 juli 1903 te Hoogland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Hoogland » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Dirk van de Kamp en Jannetje van der Horst zijn getrouwd op 8 februari 1905 in Amersfoort. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Amersfoort » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Anthonie Johannes Renes is overleden op 27 juli 1907 te Amersfoort. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Amersfoort » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Wilhelmina Henri‰t van de Kamp is geboren op 30 juli 1907 te Amersfoort. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Amersfoort » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.