21 maart » Op de rede van Vlissingen wordt het Engelse schip Tay aangevaren door het Duitse Chemnitz, 14 doden.
22 juni » Goedkeuring van de Congregatie van de Zonen van de Heilige Familie door Paus Leo XIII.
8 juli » Oprichting van de Peruviaanse voetbalclub Club Sportivo Cienciano.
28 november » Vergaan van het vrachtschip Mesacria op de Noordzee, 11 doden. In diezelfde storm slaan op de loodskotter Eems no. 2 door een zware zee 6 bemanningsleden over boord.
10 december » De eerste Nobelprijs wordt uitgereikt.
20 december » In Stockholm wordt de eerste Nobelprijs uitgereikt.
Trouwdag 10 juni 1920
De temperatuur op 10 juni 1920 lag tussen 4,6 °C en 20,5 °C en was gemiddeld 13,6 °C. Er was 13,1 uur zonneschijn (79%). De gemiddelde windsnelheid was 3 Bft (matige wind) en kwam overheersend uit het noord-oosten. Bron: KNMI
Van 9 september 1918 tot 18 september 1922 was er in Nederland het kabinet Ruys de Beerenbrouck I met als eerste minister Jonkheer mr. Ch.J.M. Ruys de Beerenbrouck (RKSP).
17 mei » Het eerste verkeersvliegtuig landt op Schiphol
31 mei » Ajax-voetballer Jan de Natris leidt tijdens de Olympische Spelen in Antwerpen de 'Opstand aan de Schelde' in. Uit protest tegen de privileges van de officials en de huisvesting worden grammofoonplaten in de Schelde gegooid. Later trekken de spelers naar de binnenstad van Antwerpen voor een drinkgelag.
8 juni » Oprichting van het Rooms-katholieke Apostolisch vicariaat Finland.
20 augustus » Oprichting van de Chileense voetbalclub Club Deportivo Palestino.
5 november » Officiële ingebruikname van gemaal De Waterwolf bij Oldehove, provincie Groningen door koningin Wilhelmina.
19 december » Restauratie van koning Constantijn I van Griekenland, na referendum op 5 december.
Wilt u bij het overnemen van gegevens uit deze stamboom alstublieft een verwijzing naar de herkomst opnemen: Roxanne C Andorfer, "Andorfer Family Tree", database, Genealogie Online (https://www.genealogieonline.nl/andorfer-family-tree/P8175.php : benaderd 3 mei 2025), "Hattie Sophia CRAM (1901-)".
Kopieerwaarschuwing
Genealogische publicaties zijn auteursrechtelijk beschermd. Alhoewel gegevens veelal uit openbare archieven afkomstig zijn, levert het opzoeken, interpreteren, verzamelen, selecteren en ordenen van die gegevens een uniek werk op. Auteursrechtelijk beschermd werk mag niet zondermeer gekopieerd of herpubliceerd worden.
Houdt u aan de volgende regels
Vraag toestemming voor het overnemen van gegevens of licht de auteur op z'n minst in, de kans is groot dat de auteur toestemming geeft, vaak leidt het contact ook weer tot meer uitwisseling van gegevens.
Gebruik de gegevens pas nadat u deze heeft gecontroleerd, het liefst bij de bron (het archief).
Vermeld van wie u de gegevens heeft overgenomen, idealiter ook zijn/haar originele bron.