De temperatuur op 18 januari 1920 lag tussen 8,3 °C en 9,4 °C en was gemiddeld 9,0 °C. Er was 0.6 mm neerslag. De gemiddelde windsnelheid was 4 Bft (matige wind) en kwam overheersend uit het west-zuid-westen. Bron: KNMI
Van 9 september 1918 tot 18 september 1922 was er in Nederland het kabinet Ruys de Beerenbrouck I met als eerste minister Jonkheer mr. Ch.J.M. Ruys de Beerenbrouck (RKSP).
4 februari » Duitsland ontruimt het Hultschiner landje
12 februari » Het vrachtschip de West Aleta, met een lading van 15.000 vaten wijn, vergaat voor de kust van Terschelling, het bergen van de wijn neemt negen maanden in beslag.
17 mei » Het eerste verkeersvliegtuig landt op Schiphol
31 mei » Ajax-voetballer Jan de Natris leidt tijdens de Olympische Spelen in Antwerpen de 'Opstand aan de Schelde' in. Uit protest tegen de privileges van de officials en de huisvesting worden grammofoonplaten in de Schelde gegooid. Later trekken de spelers naar de binnenstad van Antwerpen voor een drinkgelag.
1 augustus » Frankrijk roept het mandaatgebied Libanon uit.
3 oktober » Het Uruguayaans voetbalelftal wint de vierde editie van de Copa América door in de slotwedstrijd met 2-1 te winnen van Chili.
Trouwdag 19 februari 1949
De temperatuur op 19 februari 1949 lag tussen 0.8 °C en 8,1 °C en was gemiddeld 4,5 °C. Er was 0.3 mm neerslag gedurende 0.9 uur. Er was 0.4 uur zonneschijn (4%). De gemiddelde windsnelheid was 2 Bft (zwakke wind) en kwam overheersend uit het zuid-westen. Bron: KNMI
Van 7 augustus 1948 tot 15 maart 1951 was er in Nederland het kabinet Drees - Van Schaik met als eerste ministers Dr. W. Drees (PvdA) en Mr. J.R.H. van Schaik (KVP).
10 maart » Verheffing van de Apostolische Prefectuur Bandjarmasin in Indonesië tot Apostolisch vicariaat Bandjarmasin.
11 mei » De Algemene Vergadering van de Verenigde Naties verleent met resolutie 273 het lidmaatschap van de VN aan Israël.
11 mei » Het Braziliaans voetbalelftal wint voor de derde keer de Copa América door in de finale met 7-0 te winnen van Paraguay.
2 juli » Pete Felleman presenteert de eerste hitparade op de Nederlandse radio.
21 september » Communisten roepen de Volksrepubliek China uit.
27 december » Souvereiniteitsoverdracht van Indonesië.
Dag van overlijden 14 juli 2006
De temperatuur op 14 juli 2006 lag tussen 12,6 °C en 22,7 °C en was gemiddeld 17,6 °C. Er was 14,7 uur zonneschijn (90%). De gemiddelde windsnelheid was 3 Bft (matige wind) en kwam overheersend uit het noord-oosten. Bron: KNMI
Van dinsdag 27 mei 2003 tot vrijdag 7 juli 2006 was er in Nederland het kabinet Balkenende II met als eerste minister Mr.dr. J.P. Balkenende (CDA).
Van vrijdag 7 juli 2006 tot donderdag 22 februari 2007 was er in Nederland het kabinet Balkenende III met als eerste minister Mr.dr. J.P. Balkenende (CDA).
21 april » De omroep Talpa zendt de laatste aflevering van Barend & Van Dorp uit.
9 augustus » De Duitse wielrenner Jens Voigt wint de Ronde van Duitsland.
25 augustus » Het laatste massa-geproduceerde filmrolletje van Europa komt in de Fuji-fabriek in Tilburg van de lopende band.
8 oktober » De Nederlandse hockeydames worden voor de zesde maal wereldkampioen; in Madrid wordt Australië met 3-1 verslagen.
28 december » De Unie van Islamitische Rechtbanken wordt door troepen van het Somalische regeringsleger en het leger van Ethiopië uit de Somalische hoofdstad Mogadishu verjaagd.
30 december » Televisiepresentatrice Sonja Barend neemt afscheid van de Nederlandse televisie. Na ruim 40 jaar op televisie te zijn verschenen valt het doek.
Wilt u bij het overnemen van gegevens uit deze stamboom alstublieft een verwijzing naar de herkomst opnemen: Roxanne C Andorfer, "Andorfer Family Tree", database, Genealogie Online (https://www.genealogieonline.nl/andorfer-family-tree/P7101.php : benaderd 4 mei 2025), "Keith Bennett CRAM (1920-2006)".
Kopieerwaarschuwing
Genealogische publicaties zijn auteursrechtelijk beschermd. Alhoewel gegevens veelal uit openbare archieven afkomstig zijn, levert het opzoeken, interpreteren, verzamelen, selecteren en ordenen van die gegevens een uniek werk op. Auteursrechtelijk beschermd werk mag niet zondermeer gekopieerd of herpubliceerd worden.
Houdt u aan de volgende regels
Vraag toestemming voor het overnemen van gegevens of licht de auteur op z'n minst in, de kans is groot dat de auteur toestemming geeft, vaak leidt het contact ook weer tot meer uitwisseling van gegevens.
Gebruik de gegevens pas nadat u deze heeft gecontroleerd, het liefst bij de bron (het archief).
Vermeld van wie u de gegevens heeft overgenomen, idealiter ook zijn/haar originele bron.