Hij is overleden op 8 januari 1999 in Washington, District of Columbia, District of Columbia, Verenigde Staten, hij was toen 81 jaar oud.Bronnen 2, 3, 5, 15
De temperatuur op 21 december 1917 lag tussen -7,5 °C en 0,5 °C en was gemiddeld -3,5 °C. Er was 0,2 mm neerslag. De gemiddelde windsnelheid was 2 Bft (zwakke wind) en kwam overheersend uit het noord-noord-oosten. Bron: KNMI
Van 29 augustus 1913 tot 9 september 1918 was er in Nederland het kabinet Cort van der Linden met als eerste minister Mr. P.W.A. Cort van der Linden (liberaal).
5 maart » Woodrow Wilson wordt beëdigd voor een tweede termijn als President van de Verenigde Staten
22 maart » De Verenigde Staten erkennen als eerste de voorlopige Russische regering na de val van de tsaar.
15 april » Eerste uitgave van het tijdschrift Forbes ligt in de kiosk.
30 april » Bij een vergissingsbombardement op Zierikzee komen drie personen om het leven. Een Brits vliegtuig had verkeerd genavigeerd en was in de veronderstelling boven België te vliegen.
12 december » Het algemeen kiesrecht voor mannen werd in Nederland ingevoerd.
25 december » De Turken zetten de laatste grote aanval in op Jeruzalem. De bezetters, de Britse troepen, winnen de slag.
Trouwdag 28 maart 1942
De temperatuur op 28 maart 1942 lag tussen 0.6 °C en 11,1 °C en was gemiddeld 5,2 °C. Er was 9,1 uur zonneschijn (72%). De gemiddelde windsnelheid was 4 Bft (matige wind) en kwam overheersend uit het oost-noord-oosten. Bron: KNMI
2 januari » Manilla, de hoofdstad van de Filipijnen, wordt door Japan bezet.
20 januari » De nazi's beslissen op de Wannseeconferentie over de 'Endlösung der Judenfrage' ('oplossing van het Jodenvraagstuk').
14 februari » In Rotterdam wordt de Maastunnel geopend. De overwelving is 1426 meter lang, de tunnel zelf meet 1070,15 meter. Er is bijna vijf jaar aan gewerkt.
19 februari » Tweede Wereldoorlog: Ongeveer 150 Japanse oorlogsvliegtuigen vallen Darwin in Australië aan.
23 augustus » De Slag om Stalingrad begint.
25 december » De Japanse onderzeeboot I 66 torpedeert ten noorden van Kuching de Nederlandse onderzeeboot K XVI waarbij alle 36 bemanningsleden om het leven komen.
Dag van overlijden 8 januari 1999
De temperatuur op 8 januari 1999 lag tussen 3,0 °C en 7,5 °C en was gemiddeld 5,8 °C. Er was 5,1 mm neerslag gedurende 3,8 uur. Het was zwaar bewolkt. De gemiddelde windsnelheid was 3 Bft (matige wind) en kwam overheersend uit het west-zuid-westen. Bron: KNMI
10 januari » Ter gelegenheid van de zeventigjarige verjaardag van de eerste publicatie van het eerste Kuifjeverhaal, geeft de firma Casterman een herdruk uit van Tintin au pays des Soviets (Kuifje in het land van de Sovjets).
3 juni » Ontslag van de Nederlander Lambert van Heygen als aartsbisschop van Bertoua in Kameroen.
10 juli » De Colombiaanse regering stelt een avondklok in na het oplaaien van het geweld tussen de linkse rebellenbeweging FARC en het nationale leger.
16 juli » Boven de kust nabij Martha's Vineyard verongelukt het vliegtuig dat wordt bestuurd door John F. Kennedy jr., met zijn vrouw en haar zuster aan boord. Alle drie komen om het leven.
24 augustus » Zwemmer Ian Thorpe uit Australië scherpt in Sydney zijn eigen en één dag oude wereldrecord op de 200 meter vrije slag aan tot 1.46,00.
11 september » In Zimbabwe wordt de oppositiepartij MDC (Movement for Democratic Change) opgericht, geleid door vakbondsleider Morgan Tsvangirai.
Wilt u bij het overnemen van gegevens uit deze stamboom alstublieft een verwijzing naar de herkomst opnemen: Roxanne C Andorfer, "Andorfer Family Tree", database, Genealogie Online (https://www.genealogieonline.nl/andorfer-family-tree/P7026.php : benaderd 3 mei 2025), "Cleveland C CRAM (1917-1999)".
Kopieerwaarschuwing
Genealogische publicaties zijn auteursrechtelijk beschermd. Alhoewel gegevens veelal uit openbare archieven afkomstig zijn, levert het opzoeken, interpreteren, verzamelen, selecteren en ordenen van die gegevens een uniek werk op. Auteursrechtelijk beschermd werk mag niet zondermeer gekopieerd of herpubliceerd worden.
Houdt u aan de volgende regels
Vraag toestemming voor het overnemen van gegevens of licht de auteur op z'n minst in, de kans is groot dat de auteur toestemming geeft, vaak leidt het contact ook weer tot meer uitwisseling van gegevens.
Gebruik de gegevens pas nadat u deze heeft gecontroleerd, het liefst bij de bron (het archief).
Vermeld van wie u de gegevens heeft overgenomen, idealiter ook zijn/haar originele bron.