De temperatuur op 16 april 1934 lag tussen 9,1 °C en 22,9 °C en was gemiddeld 15,9 °C. Er was 5,4 mm neerslag gedurende 1,3 uur. Er was 9,9 uur zonneschijn (71%). De gemiddelde windsnelheid was 3 Bft (matige wind) en kwam overheersend uit het zuid-zuid-westen. Bron: KNMI
23 februari » Leopold III wordt na de dood van zijn vader Albert I koning der Belgen.
11 maart » De 'kopbal à la Bakhuys' ziet het licht. Met een snoekduik passeert Beb Bakhuys de Belgische doelman André Vandeweijer in de door Nederland met 9-3 gewonnen wedstrijd in het Olympisch Stadion in Amsterdam.
7 april » Een door een aardverschuiving veroorzaakte tsunami in het Tafjord, Noorwegen, kost aan 40 mensen het leven.
11 april » In de nacht van 10 op 11 april worden uit de Sint-Baafskathedraal twee panelen van Het Lam Gods gestolen.
11 augustus » Op het eiland Alcatraz wordt een gevangenis geopend.
9 oktober » Moord op koning Alexander I van Joegoslavië in Marseille tijdens een staatsbezoek aan Frankrijk. Ook de Franse minister van buitenlandse zaken Louis Barthou komt bij de aanslag om het leven.
Trouwdag 21 februari 1975
De temperatuur op 21 februari 1975 was gemiddeld 3,8 °C. Er was 8,6 uur zonneschijn (83%). Het was half bewolkt. De gemiddelde windsnelheid was 4 Bft (matige wind) en kwam overheersend uit het zuid-oosten. Bron: KNMI
17 februari » De abonnees van het Dagblad van het Oosten moeten het doen zonder krant, omdat de redactie van de krant staakt; zij wil niet opgaan in de redactie van het dagblad Tubantia.
28 februari » Ondertekening, te Lomé, van een overeenkomst (Lomé I) tussen de EEG en 46 landen in Afrika, het Caribisch gebied en de Stille Oceaan (ACS).
29 maart » Eddy Merckx wint de tiende editie van Nederlands enige wielerklassieker, de Amstel Gold Race.
20 april » Opening van het Estadio Monumental David Arellano in Macul, Chili.
12 augustus » De MV Norderney, het voormalige zendschip van Radio Veronica wordt de haven van Amsterdam binnengesleept en direct in beslag genomen.
23 november » Begrafenis Francisco Franco (dictator Spanje).
Dag van overlijden 12 augustus 2013
De temperatuur op 12 augustus 2013 lag tussen 11,3 °C en 21,1 °C en was gemiddeld 16,6 °C. Er was 2,6 mm neerslag gedurende 0.6 uur. Er was 4,4 uur zonneschijn (30%). Het was half tot zwaar bewolkt. De gemiddelde windsnelheid was 2 Bft (zwakke wind) en kwam overheersend uit het westen. Bron: KNMI
30 januari » Een van de rijkste mensen van Zuid-Afrika, Patrice Motsepe, kondigt aan dat hij de helft van zijn rijkdom weg gaat geven om het leven van de armen te verbeteren.
2 februari » De Assemblée nationale, het Franse parlement, keurt het wetsontwerp goed dat het homohuwelijk mogelijk maakt.
24 juli » Bij een spoorwegongeval in de Spaanse stad Santiago de Compostella vallen tientallen doden.
11 augustus » Nadat hij twee jaar geleden door een valse start werd uitgeschakeld, wordt Usain Bolt in Moskou opnieuw wereldkampioen op de 100 meter.
2 oktober » Omdat het Britse gemenebest door Gambia als een neokoloniale instelling wordt bestempeld, stapt het land eruit.
11 november » Bij een busongeval in het noordoosten van Zuid-Afrika komen 29 mensen om het leven. Het ongeval doet zich voor in de stad Kwaggafontein, ongeveer 100 kilometer ten noordoosten van Pretoria.
Wilt u bij het overnemen van gegevens uit deze stamboom alstublieft een verwijzing naar de herkomst opnemen: Roxanne C Andorfer, "Andorfer Family Tree", database, Genealogie Online (https://www.genealogieonline.nl/andorfer-family-tree/P6178.php : benaderd 4 mei 2025), "Patsy Lou CRAM (1934-2013)".
Kopieerwaarschuwing
Genealogische publicaties zijn auteursrechtelijk beschermd. Alhoewel gegevens veelal uit openbare archieven afkomstig zijn, levert het opzoeken, interpreteren, verzamelen, selecteren en ordenen van die gegevens een uniek werk op. Auteursrechtelijk beschermd werk mag niet zondermeer gekopieerd of herpubliceerd worden.
Houdt u aan de volgende regels
Vraag toestemming voor het overnemen van gegevens of licht de auteur op z'n minst in, de kans is groot dat de auteur toestemming geeft, vaak leidt het contact ook weer tot meer uitwisseling van gegevens.
Gebruik de gegevens pas nadat u deze heeft gecontroleerd, het liefst bij de bron (het archief).
Vermeld van wie u de gegevens heeft overgenomen, idealiter ook zijn/haar originele bron.