Alles is Familie » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 132:

Arien Bergakker is geboren op 17 januari 1858 te Tiel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Tiel » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Jan Cornelis van Gessel is geboren op 27 juli 1858 te Tiel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Tiel » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Lamberta van de Werken is geboren op 9 januari 1859 te Heerewaarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Heerewaarden » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Amelia Quivooij is geboren op 23 november 1859 te Driel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Driel » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Cornelia van Santen is geboren op 12 februari 1860 te Hurwenen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Hurwenen » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Gijsbert Verhoeks is geboren op 17 februari 1861 te Zaltbommel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zaltbommel » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Gerrit van den Anker is geboren op 3 maart 1861 te Driel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Driel » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Maria Elizabeth Leeuwis is overleden op 15 december 1864 te Maasdriel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Maasdriel » BS Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Abram van der Stam en Willemke Ekelmans zijn getrouwd op 4 augustus 1865 in Zuilichem. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zuilichem » BS Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Herman Willemsen is geboren op 14 oktober 1865 te Driel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Driel » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.