Nieuws » Uw genealogische publicatie(s) beheren is nu nog gemakkelijker

Het beheren van uw publicatie op Genealogie Online via de self-service pagina mijn.genealogieonline.nl is geheel vernieuwd. Deze pagina is nu volledig geïntegreerd in de Genealogie Online website, waardoor het beheren van uw genealogische publicatie(s) nu nog gemakkelijker is!

Wanneer u naar de Genealogie Online website gaat ziet u geheel rechtsboven de Aanmelden link. Deze link brengt u, na invoeren van uw e-mail adres en wachtwoord, naar de beveiligde self-service pagina mijn.genealogieonline.nl.

U kunt hier onder andere:

De toegang tot de self-service website mijn.genealogieonline.nl loopt via het Stamboom Forum. Het e-mail adres en wachtwoord zoals u dat bij het Stamboom Forum heeft geregistreerd, kunt u op Genealogie Online gebruiken om in te loggen!

Ander nieuws

Bent u de familiearchivaris?

Familie Archivaris

Gebruik het juiste gereedschap!


Google+ Facebook Twitter logoMeld u aan voor de maandelijkse nieuwsbrief zodat u niets mist!
:  


Uw genealogische gegevens en afbeeldingen ook op deze site?

De gemiddelde genealoog verzamelt heel wat gegevens, veelal gestructureerd in een database, spreadsheet of tekstverwerker. De stap om te publiceren - op papier of Internet - is wellicht (nog) een brug te ver. Om deze waardevolle genealogische gegevens toch te delen biedt genealogieonline u een helpende hand.

In vier eenvoudige stappen kunt u uw genealogisch data eenvoudig genealogieonline plaatsen. De gegevens zijn en blijven van u, de gegevens worden dan ook geplaatst onder bronvermelding.