genealogieonline

Stamboom Voet-Evers » Wilhelmina Pieternella Willems Hoogvliet

Persoonlijke gegevens Wilhelmina Pieternella Willems Hoogvliet Vrouwelijk


Aanknopingspunten in andere publicaties

Aanknopingspunten tussen stambomenDeze persoon komt ook voor in de publicatie:

Voorouders (en nakomelingen) van Wilhelmina Pieternella Willems Hoogvliet


    
Stamboom
Wilhelmina Pieternella Willems Hoogvliet
1831-1898

x
1850
Jan Jacobs Visser
1819-1913


Gezin van Wilhelmina Pieternella Willems Hoogvliet

Zij is getrouwd met Jan Jacobs Visser op 25 september 1850, zij was toen 18 jaar oud.Bron 1

[Brielle 1850 Aktenummer: 29]
Hij geboren te Amsterdam, zij geboren te Brielle (Z.H.).

Testament van Adriana Borstlap zonder beroep wonende Brielle weduwe van Hendrikus de Wit. Zij herroept alle voorgaande testamenten en legateert aan Klaas Hoogvliet zeeloods wonende Brielle en bij zijn vooroverlijden aan zijn zoon Willem Hoogvliet een certificaat van inschrijving in het Grootboek der Nationale Schuld van 1000 gld rentende 4% per jr, aan WILHELMINA PIETERNELLA HOOGVLIET gehuwd met JAN VISSER schipper en koopman wonende Amsterdam en bij haar vooroverlijden aan haar man een certficaat als voren groot 1000 gld rentende 4% per jr en aan Adriana Pietertje van der Vlies gehuwd met Jan van der Kruit wonende Rotterdam een zelfde certificaat van 500 gld rentende 4% per jr. Zij benoemt tot enig erfgename Ariaantje de Pijper gehuwd met Izaak van Leeuwen bedrijf wonende Brielle en tot uitvoerder van haar uiterste wil Jan Visser voornoemd. In margine overleden Brielle 02/12/1861.
Aktenummer: 94
Aktedatum: 08/08/1861
Naam notaris: Pieter van Andel
Aard van de akte: testament
Toegangsnummer: 110 Notarissen
Inventarisnummer: 0068

WILHELMINA PIETERNELLA HOOGVLIET zonder beroep geassisteerd met haar echtgenot JAN VISSER schipper beiden wonende Amsterdam en dezelfde Jan Visser als gemachtigde van Klaas Hoogvliet zeelods wonende Brielle voor hem zelve en als toeziend voogd over de minderjarige kinderen geboren uit het huwelijk van Jan van der Ham zeeloods wonende Brielle en Pieternella Johanna Hoogvliet gewoond hebbende en overleden aldaar en van Arij Hoogvliet zeeloods wonende Hellevoetsluis, Willem Hoogvliet horlogemaker wonende Zuidland voor zich zelve en als gemachtigde van Jan van der Ham zeeloods wonende Brielle, weduwnaar van Pieternella Johanna Hoogvliet gewoond hebbende en overleden aldaar op 10/11/1867 en zonder testament en met elkander gehuwd in g.v.g. in september 1844 voor zich zelve en als vader-voogd over Willem, Tona, Pieter, Johan, Nicolaas, Marinus, Pieter, Wilhelm, Baaltje, Arie en Johanna Pieternella van der Ham allen uit gemeld huwelijk geboren en bij substitutie als gemachtigde van zijn zoon Jan van der Ham matroos bij het loodswezen wonende Brielle en mede uit voormeld huwelijk geboren. Ter bewaring van de rechten van belanghebbenden verzoeken zij de nts een inventaris te maken van de gemeenschappelijken boedel van Willem Hoogvliet en Baaltje de Pijper beiden te Brielle overleden de eerstgenoemde op 11/11/1867 en de laatstgenoemde op 19/08/1858, waarvan de daarvoor vatbare roerende goederen zullen worden gewaardeerd door Levie de Leef koopman wonende Brielle. Volgen de roerende goederen, contant geld 42gld 20 ct, effecten, testament en bewijzen van eigendom.
Aktenummer: 155
Aktedatum: 28/12/1867
Naam notaris: D.A. Kraijenhoff van de Leur
Aard van de akte: boedelbeschrijving
Toegangsnummer: 110 Notarissen
Inventarisnummer: 0116

Bronnen

  1. Brielle 1850 Aktenummer: 29

Tijdbalk Wilhelmina Pieternella Willems Hoogvliet

  Deze functionaliteit is alleen beschikbaar voor browsers met Javascript ondersteuning.
Gebruikte symbolen: grootouders grootoudersouders oudersbroers-zussen broers/zussenkinderen kinderen
Sleep de tijdbalk om terug of verder in de tijd te gaan (of gebruik de l en r toetsen). Klik op de namen voor meer informatie.

Over de familienaam Hoogvliet


    ?


De publicatie Stamboom Voet-Evers is samengesteld door (neem contact op).