genealogieonline

Stamboom Voet-Evers » Adriaan Jan Arien Fredericks

Persoonlijke gegevens Adriaan Jan Arien Fredericks 


Voorouders (en nakomelingen) van Adriaan Jan Arien Fredericks


Gezin van Adriaan Jan Arien Fredericks

Hij is in de kerk getrouwd met Gertrudis Joannes op 24 augustus 1636 te Gemonde (gimde), Sint-Michielsgestel (Noord-Brabant).

Index Notarieel protocol Sint-Michielsgestel (5116.8)
68 Huwelijkse voorwaardes van Wouter Dielissen van Oirschot weduwnaar van Lijsken Janssen van Boxtel, ..., 16-06-1674
Beschrijving: Huwelijkse voorwaardes van Wouter Dielissen van Oirschot weduwnaar van Lijsken Janssen van Boxtel, geassisteerd met zijn broer Jan Dielissen wonend te St. Michielsgestel met zijn a.s. bruid Anthonisken dochter Arien Jan Arien Fredericx ook wonend te St. Michielsgestel, geassisteerd met haar broers Jan en Wouter wonend parochie Gemonde onder Boxtel. Wouter brengt het bezit in waarvan hij vruchtgebruiker is en Antonisken de uitzet zoals haar broers hebben gehad en ook het kindsdeel van haar moeders bezit. Na de dood van zijn eerste vrouw heeft Wouter maar weinig bezit in vruchtgebruik en daarom is hierbij ook aanwezig zijn broer Jan die ervoor borg staat dat als Wouter komt te overlijden en er kinderen in dit huwelijk zijn, dat Antonisken dan haar leven lang het vruchtgebruik zal houden van het bezit dat Jan Dielissen zal nalaten en dat Antonisken in noodgeval voor de opveoding van haar kinderen daarop 100 gulden mag opnemen op het bezit van Jan. Jan wil dat de voorkinderen van zijn broer Wouter en de kinderen uit dit huwelijk beiden in zijn bezit zullen delen en die kinderen moeten aan elk kind van Hendrick Wouters verwekt bij Heijlken zijnde de zuster van Jan Dielissen, als die trouwen 10 gulden geven. Jan Dielissen herroept hiervoor zijn testament van 3 juni 1670 opgemaakt voor notaris Jan van de Heuvel. Actum St. Michielsgestel
Datering: 16-06-1674
Pagina: 195
Plaats: Sint-Michielsgestel
Toegangsnummer: 5116
Inventarisnummer: 8

Kind(eren):

  1. Joannes Adriaan Jan Arien Fredericks  1637-???? 
  2. Wouter Adriaan Jan Arien Fredericks  ± 1640-????
  3. Antonia Adriaan Jan Arien Fredericks  1643-????


Tijdbalk Adriaan Jan Arien Fredericks

  Deze functionaliteit is alleen beschikbaar voor browsers met Javascript ondersteuning.
Gebruikte symbolen: grootouders grootoudersouders oudersbroers-zussen broers/zussenkinderen kinderen
Sleep de tijdbalk om terug of verder in de tijd te gaan (of gebruik de l en r toetsen). Klik op de namen voor meer informatie.

Over de familienaam Fredericks


    

De publicatie Stamboom Voet-Evers is samengesteld door (neem contact op).