genealogieonline

Veelgestelde vragen » Ik heb een betere versie van mijn stamboom, moet ik nu eerst mijn publicatie verwijderen?

In het kort: Nee. U kunt ten alle tijde uw publicatie bijwerken met nieuwe gegevens. U hoeft dus niet eerst uw publicatie te verwijderen en dan een nieuwe publicatie up te loaden. Sterker nog, dit wordt afgeraden. Genealogie Online houdt per publicatie diverse gegevens bij, waaronder een toelichtende tekst, startpunten, verhalen, suggesties voor online scans en suggesties voor aanknopingspunten in andere publicaties. Als u uw publicatie verwijdert worden ook al deze zaken verwijderd!

Om u publicatie bij te werken qua gegevens doet u het volgende:

  • exporteer al u gegevens (dus "oude" en "nieuwe/bijgewerkt") naar een GEDCOM bestand;
  • log in op Genealogie Online (rechtsboven in het menu Gebruikers, de optie Inloggen);
  • als u meerdere publicaties heeft: kies de publicatiedie u wilt bijwerken (als u één publicatie heeft, wordt deze automatisch geselecteerd);
  • kies de optie 'Publicatie beheren' en daarna de optie 'Publicatie verversen (nieuwe GEDCOM uploaden)';
  • u kunt nu het in de eerste stap geëxporteerde GEDCOM bestand uploaden en hiermee wordt uw publicatie bijgewerkt.



Meld u aan voor de maandelijkse nieuwsbrief zodat u niets mist!