genealogieonline

Vraag/antwoord » Hoe kan ik het Plus abonnement afrekenen?

U kunt het Plus abonnement op verschillende manieren afrekenen:

 • Via Internetbankieren

  U kunt op een veilige wijze betalen via iDEAL. U wordt dan in het betaalproces geleid naar de website van uw bank waar u op normale wijze u zelf bekend maakt en toestemming geeft voor de betaling. Na de betaling heeft u direct toegang tot het Plus abonnement!

 • Via PayPal

  U kunt op een veilige wijze betalen via PayPal. U wordt dan in het betaalproces geleid naar de website van PayPal waar u op normale wijze u zelf bekend maakt en toestemming geeft voor de betaling. Na de betaling heeft u direct toegang tot het Plusabonnement!

 • Via credit card

  U kunt op een veilige wijze betalen met uw Visa, MasterCard, Discover, American Express kaart. U wordt dan in het betaalproces geleid naar de website van Paypal (waar u geen account voor nodig heeft) uw gegevens opgeeft en toestemming geeft voor de betaling. Na de betaling heeft u direct toegang tot het Plus abonnement!

 • Via een handmatige overboeking

  U kunt het abonnementsgeld ook op eigen gelegenheid overboeken. U krijgt de benodigde gegevens zoals bankrekeningnummer en ordernummer ook via e-mail toegestuurd. Nadat het abonnementsgeld bij Coret Genealogie is verwerkt gaat uw abonnement in, u wordt hiervan op de hoogte gesteld via e-mail.


Terug naar lijst met veelgestelde vragen


Gerelateerde vragen


Meld u aan voor de maandelijkse nieuwsbrief zodat u niets mist!