Familienstammbaum Holman » Corstiaen Peter van den Venne (1420-< 1468)

Persönliche Daten Corstiaen Peter van den Venne 


Familie von Corstiaen Peter van den Venne

Er ist verheiratet mit Margriet vv Corstiaen Peters van den Venne.

Sie haben geheiratet


Kind(er):



Notizen bei Corstiaen Peter van den Venne

BP 1214 (Oirschot) okt 1443 – sept 1444 folio 115v
Henrick van der Maerselaer
Corstiaen van den Venne

BP 1216 (Oirschot) okt 1445 – sept 1446 folio 11r
Aert Jan Gertruden soen
Corstiaen Peterss van den Venne
Goijart Laureijss van den Pasch
Henrick Goijart Keijmp

BP 1222 (Oirschot) okt 1451 – sept 1452 folio 166r
Marten Marten Stijnensoen
Michiel Geritss van Melcrode
Aert Jan Geertruden soen
Corstiaen Peterss van den Venne
Goijart Laureijnss van den Pasch

BP 1228 (Oirschot) okt 1457 - sept 1458 folio 278v
Daniel Geritss van Dormalen
Goijart Laureijnss van den Pass
Jan Laureijnss van den Pas
Corstiaen Peterss van den Venne

BP 1236 (Oirschot) okt 1466 - sept 1467 folio 138r
Daniel Lanen
Jan die Ronde
Jan Wouter Ansemss
Ermgart en Kathelijn dochter van wijlen Corstiaen Peters van den Venne

=================183====================
Verschenen is Margriet weduwe van Korstiaen Peters met haar voogd en doet afstand van al haar bezit dat haar na de dood van haar man is nagleaten, behalve wat betreft jaarlijkse rentes en pachten, die ze voor haarzelf behoudt. Al het bezit is gelegen binnen of buiten Oirschot. Datum 26 maart 1468, getuigen Vos en Joerden.

=================184====================
Verschenen zijn Ermgaert en Katalijn, wettige kinderen van Korstiaen Peters met hun voogd en verder Jan Ansem Wouters als man van Heijlwich ook dochter van genoemde Korstiaen en hebben een boedeldeling gemaakt van alle bezit van wijlen hun vader, behalve wat betreft de jaarlijkse rentes en pachten die hun moeder zal behouden zolang ze leeft.

Genoemde Ermgaerd en Katalijn samen krijgen een stuk land genoemd de Braeck, gelegen in Oirschot herdgang de Kerkhof, b.p. Marcelis van der Achter, Henrick Wouters van den Caem, de gemeenschappelijke straat. Nog krijgen ze een stuk land genoemd de Lippart, ter zelfder plaatse als hiervoor gelegen, b.p. genoemde Marcelis, de gemeenschappelijke straat, Peter Agnesen. Nog krijgen ze twee delen van een stuk land genoemd de Heij, ter zelfder plaatse als hiervoor, b.p. Henrick van Gestel, hun zwager Jan waarvan is afgedeeld, Wouter Bruijstens, Dirck Goessens. Nog krijgen ze een stuk beemd genoemd de Langschoer, gelegen in Oirschot herdgang de Notel, b.p. Jan Hanschoemakers, Henrick van der Braecken, Joerden Willems, de gemeenschappelijke straat. Nog de helft van het huis etc. zijnde het achterste deel, met de schaapskooi, die ze moeten afbreken als ze er niet langer wonen binnen een jaar erna. Hieruit 7 lopen rogge per jaar te betalen, Oirschotse maat, nog 2 pond paijment aan het gasthuis te Oirschot, nog 2 delen van de grondchijns aan de hertog en ook nog grondchijns uit de Langschoer aan de hertog.

Bij deze deling krijgt hun zwager Jan een huis met tuin etc., gelegen in Oirschot herdgang de Kerkhof, b.p. Jan Wouter Bruijsten, de gemeenschappelijke straat, het deel van Ermgard en Katalijn dat ervan is afgdeeld. Nog krijgt hij het 1/3e deel van een stuk land genoemd de Heije met een busselke daaraan, ter zelfder plaatse als hiervoor, b.p. de gemeenschappelijke straat, het deel dat ervan is afgedeeld, Dirck Goessen, het erf van hemzelf. Nog krijgt hij een stuk beemd genoemd de Hanendonk, gelegen in Oirschot herdgang de Notel, b.p. Ansem Deenen, Gerart Mathijssen, de gemeijnte. Uit de Heijde moet hij jaarlijks 3 lopen rogge betalen Oirschotse maat, nog 2 ponden aan het gasthuis te Oirschot. Uit de Hanendonk moet hij 10 lopen rog en 10 lopem mout per jaar betalen aan Goijaert Eckermans en nog de grondchijns aan de hertog. Genoemde Ermgaerd en Katalijn hebben recht van overpad over zijn erf naar hun erf toe.

Genoemde personen beloven de deling altijd gestand te zullen doen en doen over en weer afstand van aanspraken op elkaars erfdeel. Verder zal ieder de lasten op het eigen erfdeel zodanig betalen dat de erfdelen van de anderen daarvoor gevrijwaard blijft. Indien er op iemands erfdeel meer lasten blijken te drukken dan zullen ze die samen betalen.
Datum 26 maart 1468, getuigen Vos en Hagelaer.

=================185====================
Verschenen zijn genoemde Ermgaert en Katalijn uit de vorige akte dochters van Korstiaen Peters en ze beloven hun moeder Margriet die voortaan jaarlijks een pacht van 21 lopen rogge te gaan betalen, Oirschotse maat op onderpand van de beemd genoemd de Langschoer gelegen in Oirschot herdgang de Notel, zoals hiervoor omschreven. Ze beloven het onderpand in goede staat te houden voor de betaling van de rogpacht. Verder zullen ze ieder van hen hun moeder jaarlijks een steen vlas leveren.
Datum 26 maart 1468.

=================186====================
Verschenen is hier Jan Wouter Ansems als man van Heijlwich dochter van Korstiaen Peters en belooft hierbij zijn schoonmoeder Margriet een jaarlijkse pacht van 11 lopen rogge, Oirschotse maat te gaan betalen, steeds vervallend op Maria Lichtmisdag op onderpand van het huis, tuin etc. in Oirschot herdgang de Kerkhof, omschreven zoals hiervoor. Jan belooft voor zolang ze leeft het onderpand in goede staat te houden voor de betaling van de pacht. Verder krijgt Margriet een kamer in het huis en mag ze in de ‘hert wenden en keren’ en het vuur daar gebruiken. Nog krijgt ze een steen vlas per jaar zolang ze leeft.
Datum 26 maart 1468.

=================187====================
Verschenen zijn hier Ermagert en Kathalijn gezusters en kinderen van Korstiaen Peters en verder Jan Wouters Ansems als man van Heijlwich en ze beloven ieder van hen 5 peters per a.s. Maria Lichtmisdag, totaal dus 15 peters, elke peter gerekend tegen 18 stuivers. Verder nog eenmalig een half mud rogge, Oirschotse maat.
Datum 26 maart 1468 (er staat niet bij aan wie, maar we mogen aannemen aan hun moeder Margriet, JT)

=================188===================
Verschenen is hier Henrick Peters van de Venne en belooft aan Ermgaerd en aan Katalijn wettige kinderen van Korstiaen Peters ten behoeve van henzelf en ten behoeve van Jan Wouter Ansems als man van Heijlwich ook dochter van genoemde Korstiaen Peters die voortaan jaarlijks een mud rogge te gaan betalen, Oirschotse maat, steeds vervallend op Maria Lichtmisdag op onderpand van een stuk beemd genoemd de Doederom, gelegen in Oirschot onder Erdbruggen alhier, b.p. Jan Bruijstens, Peter Daniel Lanen, Lisbeth Sbrouwers en haar kinderen, Rutger van der Hoeven. De schuldenaar belooft het onderpand in goede staat te houden voor de betaling van de rogpacht.
Datum 26 maart 1468,

=================189===================
Verschenen zijn hier Ermgaerd en Katharina uit de vorige akte met hun voogd en verder genoemde Jan hun zwager en beloven aan Henrick Peters van de Venne, dat als ze alsnog de andere brief vinden waarin dat mud rogge door Henrick eerder aan hen was beloofd, dat ze die brief dan zullen vernietigen en daarvoor zal Henrick en diens erfgenamen verder ook gevrijwaard blijven.
Datum 26 maart 1468

=================190====================
Verschenen zijn Ermgaert en Katharijn uit de vorige akte met hun voogd en nog hun zwager Jan en beloven hun moeder Margriet nu die jaarlijks dat mud rogge te gaan betalen, Oirschotse maat, zolangs als ze leeft, welke mud rogge Henrick Peters van de Ven hen hiervoor heeft beloofd.
Datum 26 maart 1468

================055====================
Komen is Jan Wouter Ansems als man van Heijlwig dochter van wijlen Korstiaen Peters en verpacht (verkoopt tegen een pacht, JT) aan Gielis Dirck Hoppenbrouwers en aan zijn schoonzus Ermgaert Korstiaen Peters, de helft van een huis, tuin, schuur, grond etc. gelegen in herdgangde kerkhof, b.p. Jan Wouter Bruijstens, de gemeenschappelijke straat, genoemd Ermgaerd en haar zuster, Katalijn waarvan is afgedeeld. Nog het 1/3e deel van een stuk land genoemd de ´Heij´(hierna de Heijde, JT) gelegen ter zelfder plaatse als hiervoor met een busseltje eraan, b.p. de gemeenschappelijke straat, het erf dat ervan is afgedeeld, Dirck Goessens, Jan als verpachter zelf. De pacht is voor 2 mud rogge per jaar, maat van Oirschot, steeds op Maria Lichtmisdag te voldoen. De verpachter belooft de verpachting gestand te doen en belooft alle lasten af te handelen, behalve een pacht van 3 lopen rogge per jaar aan de H. Geest te Oirschot uit de genoemde Heijde, nog 2 pond paijment per jaar aan het gasthuis uit de ´Heijde´en nog 11 lopen rogge per jaar aan Margriet weduwe van Korsten Peters, zijnde zijn schoonmoeder zolang ze leeft en ook nog een steen vlas per jaar jaar leven lang. Verder krijgt Margriet een kamer in het huis en haar ´wenden´ ( ze mag er in en uitgaan etc., JT) en krijgt vuur om te koken en voor verwarming zolang ze leeft.
Datum 16 februari 1471, getuigen als boven.

Voetnoot :
Maak twee brieven.
In marge :
Adriaen en Jan, broers en zoons van wijlen Gijsbert Ariaen Seijkens voor 1/3e deel hierin, verder Jan Wouter Gerits door de zelfde Wouter … en dochter van …. Jan Seijkens verwekt, nog Michiel Jans van der Waerden als man van Goortgen dochter van genoemde Wouter van den Dijck, samen voor 1/3e deel en Goortgen dochter van Arien Seijkens als weduwe van Jan Jan Wouters van den Dijck, geassisteerd door Aert Gerits van der Heijden als man van Elisabeth enige dochter van laatstgenoemde Goortgen ook voor 1/3e deel, hebben bekend dat Joerden Janssen en Aert Buckincks als voogden over en namens Enneken en Jans minderjarige kinderen van Aert Willem Schepens en door Jan Arien Leijten en … Gerit Brouwers voor deze 2 mud rogge zijn voldaan. Ze geven hen hiervoor nu kwijting.
Datum 22 april 1645, getuigen Esch en Collenberg (is handschrift van secretaris Gerard Goossens, JT)

================056====================
Komen is Gielis Dirck Hoppenbrouwers en zijn schoonzus Ermgaerd met haar voogd en beloven aan Jan Wouter Ansems die per a.s. Maria Lichtmisdag over een jaar een bedrag van 28 peters te betalen, elke peter tegen 18 stuivers of in ander goed geld, samen met een rente van 1 mud rogge, maat van Oirschot. Actum als boven.

=================098====================
Komen zijn Gielis Dirck Hoppenbrouwers als man van Katalijn wettige dochter van Korstiaen Peters en Jan Gijsbrecht Lebbens als man van Ermgaerd, dochter van genoemde Korstiaen Peters en hebben een deling gemaakt van het bezit dat ze na de dood van Korstiaen Peters en diens vrouw Margriet hebben geerfd.

Genoemde Gielis krijgt een stuk land genoemd de Luppaert, gelegen in herdgang de Kerkhof, b.p. Mercelis van der Achter, de gemeenschappelijke straat, Peter Agnesen. Nog krijgt hij de helft van een stuk land genoemd de Braeck, ter zelfder plaatse als hiervoor, b.p. Henrick van den Kaem, zijn zwager Jan waarvan is afgedeeld, genoemde Mercelis, de gemeenschappelijke straat. Nog krijgt hij de helft van een busseltje daar, vooraan af te maten, b.p. het erf van hemzelf, het erf waarvan is afgedeeld. Nog krijgt hij de helft van een stuk land ter zelfder plaatse als hiervoor gelegen, b.p. genoemde Jan, het erf dat ervan is afgedeeld, het genoemde busseltje, Dirck Goossens. Nog krijgt hij het achterste einde van een stuk beemd genoemd het Langschoer daar op de loop (waterloop, JT) te delen, gelegen in herdgang de Notel, b.p. genoemde Jan, de waterloop, de gemeenschappelijke straat, Willem van der Braecken, Jan Hanscomakers. Hieruit moet Gielis jaarlijks de helft van alle lasten, de grondchijns en de turf betalen.

Jan Gijben Lebbens krijgt een huis met de twee zolders erin en de grond, gelegen in herdgang de Kerkhof, b.p. Jan Wouter Bruijsten, de gemeenschappelijke straat. Nog de helft van een stuk land waarover hij zelf zal wegen ter zelfder plaatse als hiervoor gelegen, b.p. genoemde Gielis waarvan is afgedeeld, Henrick van Gestel, Willem Jacops van Esch, Dirck Goessen Neven, Jan Wouter Bruijstens. Nog krijgt hij de helft van een stuk land genoemd de Braeck, gelegen in de zelfde herdgang, b.p. genoemde Gielis waarvan is afgedeeld, Marcelis van der Achter, de gemeenschappelijke straat. Nog krijgt hij de helft van het genoemde Busselke, zijnde het achterste deel, ter zelfder plaatse gelegen, b.p. genoemde Gielis waarvan is afgedeeld, de gemeijnte, Dirck Goessens. Nog krijgt hij de helft van een stuk beemd genoemd dat Lieschoor, af te delen op de waterloop daar, gelegen in herdgang de Notel, b.p. het erf van Gielis waarvan is afgedeeld, Jan Hanscomakers, Willem van der Braecken, de gemeijnte. Hieruit moet Jan jaarlijks de helft van de lasten, de grondchijns ende turf betalen die op het hele bezit drukken.
Genoemde Gielis als echtgenoot en Jan als echtgenoot, doen over en weer afstand van aanspraken op elkaars erfdeel en ze beloven ieder de lasten op het eigen bezit zo te betalen dat het bezit van de ander ervoor gevrijwaard is. Als er meer lasten op het bezit blijken te drukken, dan zullen ze die samen betalen.
Datum 25 mei 1472, getuigen Haest en Geerlicks. (akte is doorgestreept, JT)

==================104====================
Wij, Michiel van der Vleuten, en Jan Jan Stockelmans schepenen te Oirschot verklaren plechtig dat wij een schepenbrief hebben gezien die nog volledig intakt is met de volgdende tektst. ( begin citaat ) Wij, Andries van de Laeck, Joerden Cleijnaels, Willem Willem Voszoon, Daniel van Vlierden, Henrick Thomaessoen van den Snepscheut, Henrick van de Venne en Henrick Gijsbrecht Hoppenbrouwers, schepenen van Oirschot verklaren dat voor ons is verschenen Gielis Dirck Hoppenbrouwers en zijn schoonzus Ermgaerd Korstiaen Peters en zij hebben gehuurd van Jan Wouter Ansems als man van Heijlwich wettige dochter van wijlen genoemde Corstiaen Peters de helft van een huis, tuin, grond etc. en de schuur die daar op staat, gelegen in Oirschot herdgang de Kerkhof, b.p. Wouter Bruistens, de gemeenschappelijke straat, het erf van genoemde Ermgaerden en haar zuster Cathalijn waarvan het is afgedeeld. Ook nog het derde deel van een stuk land genoemd de Heije ter zelfder plaatse gelegen, met een houtbosje dat erbij ligt, b.p. de gemeenschappelijke straat, het erf dat er van is afgedeeld, Dirck Goessens, Jan zelf als verhuurder. De huursom bedraagt twee mudde rogge per jaar Oirschotse maat, steeds te betalen op Maria Lichtmisdag en Jan als verhuurder doet hierbij afstand ten behoeve van genoemde Gielis en Ermgaerd. De huurders beloven alle lasten voor hun rekening te nemen behalve een jaarlijkse pacht van 3 lopen rogge Oirschotse maat die uit het perceel de Heide worden betaald aan de H. Geest te Oirschot, nog twee pond paijment aan het gasthuis, nog 12 partijen turf aan het gasthuis per jaar, nog 11 lopen rogge per jaar zelfde maat aan Margriet weduwe van Corstiaen Peters zolang die leeft, ook nog eens steen vlas per jaar zolang zij leeft. Verder mag deze Margriet van het huis een kamer blijven bewonen en daar gaan en staan in genoemde herd. Datum 27 februari 1471, getekend Henrik Hap Vos. ( einde citaat ) Wij verklaren dat dit de waarheid is als schepenen. Datum 14 februari 1566, getuigen Vleuten en Stockelmans. (Was Henrick Hap Vos dan secretaris van Oirschot dat hij de akte ondertekende?, JT)

=================198====================
Jan Ansem Wouters van Gestel als man van Heijlwig, Jan Gijben Lebbens als man van Ermgaerd en Gielis Dirck Hoppenbrouwers als man van Katarijnen zijnde allen wettige dochters van wijlen Corsten Peters van de Venne, hebben een deling gemaakt van het bezit na de dood van hun moeder Margriet als weduwe van genoemde Corstens.

Genoemde Jan Ansem Wouters krijgt een mud rogge per jaar, Oirschotse maat, op onderpand van een stuk land genoemd de Doderom, onder Erdbruggen hier. Nog krijgt hij een pacht van 6 lopen rogge, Oirschotse maat, jaarlijks te heffen uit huis etc., gelegen in Oirschot herdgang de Notel.Nog krijgt hij een pacht van een mud rogge maat van Oirschot die Merten Luikens Everarts steeds aan Peter Peter van de Venne betaalde op onderpand van een stuk beemd genoemd de Scavuijt, gelegen in Oirschot onder Erdbruggen, nog krijgt hij een pacht van een half mud rogge, maat van Oirschot die Roelof Henricks van Geenen eerder had beloofd aan Corstiaen Peters van de Venne op onderpand van een stuk beemd genoemd de Bonre, gelegen in Oirschot onder Erdbruggen volgens de brieven ervan.

Genoemde Gielis krijgt een mud rogge per jaar, maat van Oirschot welke pacht Goijaert Goijaert Delien had beloofd aan Korstiaen Peters van de Venne op onderpand van een stuk beemd genoemd dat Gruenland, gelegen naast de Lerpt nabij het Heiligenland te Oirschot, nog krijgt hij 10 lopen rogge per jaar die Jan, Willem en Henrick broers en kinderen van Willem van de Venne hadden beloofd aan Jan van Engelen en diens erfgenamen na hem op onderpand van een stuk land genoemd de Hofstad gelegen in Oirschoit herdgang de Notel, volgens de brieven ervan. Datum 12 november 1490, getuigen Crom en Strijp.

=================356====================
Dielis Dirck Hoppenbrouwers (even verderop heet hij Dielis Dielis Hoppenbrouwers, JT), verder Dirck Janssen van Ghenen als man van Elisabeth dochter van genoemde Dielis, verder Jan Damen als man van Mechteld, ook dochter van genoemde Dielis samen verwekt bij Kathalina Corsten Peters, verder Gijsbrecht Jan Lebbens, Jan Jan Lebbens en Aert Henrick Sbonten als man van Margriet dochter van genoemde Jan Lebbens, samen verwekt bij Ermgard Corsten Peters, zijnde allen wettige erfgenamen van hun tante Heijlwich Corsten Peters, hebben samen afstand gedaan van een beemdeje genoemd dat Wippenhout, groot 14 lopenzaad, gelegen aan de andere kant van de sluis in de rivier de Aa, b.p. Antonis Bruinincks, Joest Wouter Ansems, de gemeenschappelijke straat,de sluis in de rivier. Ze doen er afstand van en verkopen het perceel aan Willem van Kuijck als man van Hadewijch dochter van genoemde Katalijn Corsten Peters. Genoemde verkopers hebben dat bezit deels geerfd met meer andere bezit van wijlen Heijlwich Corsten Peters en was aan Willem in het testament van genoemde Heijlwich ook vermaakt. Voorwaarde is dat Willem van Kuijck met dit bezit verder tevreden zal zijn en verder geen aasnpraken op enig ander bezit zal stellen dat hij van deze Heijlwich geerfd zou kunnen hebben. Genoemde Willem doet daar nu afstand van ten behoeve van de 6 genoemde andere erfgenamen. Datum 26 november 1527, getuigen Henrick en Goessen.

=================358====================
Dielis Dielis Hoppenbrouwers, verder Dirck Janssen van Ghenen als man van Elisabeth dochter van genoemde Dielis, verder Jan Damen als man van Mechteld, ook dochter van genoemde Dielis samen verwekt bij Kathalina Corsten Peters, verder Gijsbrecht Jan Lebbens, Jan Jan Lebbens en Aert Henrick Sbonten als man van Margriet dochter van genoemde Jan Lebbens, samen verwekt bij Ermgard Corsten Peters, zijnde allen wettige erfgenamen van hun tante Heijlwich Corsten Peters, hebben samen een boedelverdeling gemaakt van het bezit dat ze van wijlen hun tante Heijlwich hebben geerfd.

Genoemde Dielis krijgt een pacht van een mud rogge uit een pacht van 2 muddes

Genoemde Dirck krijgt een half mudde rogge per jaar te ontvangen van Dirck Stansen, nog 4 lopen rogge per jaar te ontvangen te Gestel bij Oisterwijk van Dingen Scuermans. Nog krijgt hij een rente van een gulden per jaar te ontvangen van genoemde Dingen te Gestel en nog een aflosbare rente van een andere gulden per jaar te ontvangen van Willem Colen.

Jan Damen als echtgenoot krijgt een mud rogge per jaar te ontvangen van Elisabeth Harnismakers, nog krijgt hij een rente van 2 gulden per jaar te ontvangen te Oisterwijk van Henrick Wijtmans, aflosbaar.

Gijsbrecht Jan Lebbens krijgt 47 en een halve peter eens samen met een schepenbrief van Gestel. Nog krijgt hij een beemdje gelegen onder Gestel bij Oisterwijk, genoemd den Inschlag, b.p. Mathijs Feijtmans, Jan die Laet, Robbrecht van den Ven, Willem Aert Vos. Er moet worden gezorgd voor onderhoud van de waterlaat over het perceel.

Genoemde Jan Lebbens krijgt een mud rogge per jaar uit een pacht van 2 mudde waarvan het andere mud eigendom van genoemde Dielis is, jaarlijks te ontvangen van Willem Colen. (*nog krijgt hij een half mud rogge te Gestel bij Oisterwijk te heffen van Heijlwich weduwe van Jan Willem Aerts, nog een half mud rogge te heffen te Gestel van Willem Wouter Corten. *)
In marge :
* Met instemming van Jan doorgehaald, om dat hij zulks erkent, dit gehele gedeelte tussen haakjes hier is later doorgestreept)

Aert die Bont krijgt een jaarlijkse rente van 2 gulden jaarlijks van hemzelf te heffen en aflosbaar. nog krijgt hij een mudde rogge per jaar te heffen van Dirck Stanssen.

Genoemde erfgenamen beloven elkaar deze boedelverdeling altijd gestand te zullen doen.

Datum 28 november 1527, getuigen Belaert en Esch.

Haben Sie Ergänzungen, Korrekturen oder Fragen im Zusammenhang mit Corstiaen Peter van den Venne?
Der Autor dieser Publikation würde gerne von Ihnen hören!


Zeitbalken Corstiaen Peter van den Venne

  Diese Funktionalität ist Browsern mit aktivierten Javascript vorbehalten.
Klicken Sie auf den Namen für weitere Informationen. Verwendete Symbole: grootouders Großeltern   ouders Eltern   broers-zussen Geschwister   kinderen Kinder

Vorfahren (und Nachkommen) von Corstiaen Peter van den Venne


Mit der Schnellsuche können Sie nach Name, Vorname gefolgt von Nachname suchen. Sie geben ein paar Buchstaben (mindestens 3) ein und schon erscheint eine Liste mit Personennamen in dieser Publikation. Je mehr Buchstaben Sie eingeben, desto genauer sind die Resultate. Klicken Sie auf den Namen einer Person, um zur Seite dieser Person zu gelangen.

  • Kleine oder grosse Zeichen sind egal.
  • Wenn Sie sich bezüglich des Vornamens oder der genauen Schreibweise nicht sicher sind, können Sie ein Sternchen (*) verwenden. Beispiel: „*ornelis de b*r“ findet sowohl „cornelis de boer“ als auch „kornelis de buur“.
  • Es ist nicht möglich, nichtalphabetische Zeichen einzugeben, also auch keine diakritischen Zeichen wie ö und é.

Verwandschaft Corstiaen Peter van den Venne



Visualisieren Sie eine andere Beziehung

Die angezeigten Daten haben keine Quellen.

Über den Familiennamen Van den Venne


Die Familienstammbaum Holman-Veröffentlichung wurde von erstellt.nimm Kontakt auf
Geben Sie beim Kopieren von Daten aus diesem Stammbaum bitte die Herkunft an:
Jannie van der Zanden, "Familienstammbaum Holman", Datenbank, Genealogie Online (https://www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-holman/I1091628117.php : abgerufen 22. Juni 2024), "Corstiaen Peter van den Venne (1420-< 1468)".