Familienstammbaum De Klark » Bertha Reudink (1868-1924)

Persönliche Daten Bertha Reudink 

  • Sie ist geboren am 21. Juli 1868 in Zuid Eschmarke, gemeente Lonneker, Overijssel, Nederland.Quelle 1
    Getuigen bij de geboorteaangifte van Bertha Reudink waren Abraham Geerdink, oud 61 jaar en Jan Hendrik Geerdink, oud 54 jaar, wevers wonende te Lonneker. De getuigen verklaarden beiden geen schrijven geleerd te hebben.
  • Berufe:
    • im Jahr 1888 Zonder beroep.Quelle 2
    • im Jahr 1894 Naaister.Quelle 3
    • im Jahr 1912 Directrice van een boorden en manchettenfabriek.Quelle 4
      Dit was bij de "Eerste Nederlandsche Fabriek voor Boorden, Manchetten, Overhemden, P.J. Blom".
    • im Jahr 1924 Hoofddirectrice.Quelle 5
      Bij de "Eerste Nederlandsche Fabriek voor Boorden, Manchetten, Overhemden, P.J.Blom".
  • Wohnhaft:
    • im Jahr 1889: Lipperkerkweg in wijk C., Enschede, Overijssel, Nederland.Quelle 6
    • im Jahr 1891: Eilermark, Kerspel Epe, Westfalen, Duitsland.Quelle 7
    • im Jahr 1893: Koningsstraat in wijk B, Enschede, Overijssel, Nederland.
  • Sie ist verstorben am 29. August 1924 in Enschede, Overijssel, Nederland, sie war 56 Jahre alt.Quelle 8
    Het overlijden van Bertha Reudink werd aangegeven door Hermannus van Ulzen, oud 66 jaar en Albert Herman Baltes, oud 41 jaar, aansprekers wonende te Enschede.
    Bertha is overleden aan de Stadsgravenstraat. Zij is begraven op de Ooster begraafplaats aan de Noord Eschmarkerrondweg.
    Tijdstip: 03:30
  • Sterberegister am 29. August 1924.Quelle 9
  • Sie wurde begraben am 1. September 1924 in Enschede, Overijssel, Nederland.Quelle 10
  • Ein Kind von Laurens Reudink und Aleida Wilmink
  • Diese Information wurde zuletzt aktualisiert am 13. Februar 2018.

Familie von Bertha Reudink

Sie ist verheiratet mit Gerrit Lötgerink.

Sie haben geheiratet am 13. Dezember 1888 in Enschede, Overijssel, Nederland, sie war 20 Jahre alt.Quelle 11

Het voorgenomen huwelijk van Gerrit Lotgerink en Bertha Reudink werd afgekondigd op 2 en 9 december 1888 in Enschede, Hengelo en Lonneker. Gerrit woonde in Hengelo, maar had voor minder dan 6 maand nog in Lonneker gewoond.
De ouders van de bruidegom en de vader van de bruid hadden bij akte hun toestemming gegeven; de moeder van de bruid was overleden.
Getuigen waren Bernard Pautus Lotgerink, oud 36 jaar, kantoorbediende, wonende te Hengelo, broer van de bruidegom, Christiaan Maurits Lotgerink, oud 29 jaar, bankwerker, broer van de bruidegom wonende te Lonneker, Jan Lotgerink, oud 27 jaar, kantoorbediende wonende te Lonneker, broer van de bruidegom en Frederik Reudink, oud 22 jaar (gehuwd), molenaar wonende te Enschede, broer van de bruid.

Voor ons Andries Peteri, Notaris in het Arrondissement Almelo, ter standplaats Enschede, in tegenwoordigheid der beide nagenoemde getuigen compareerden Johan Heinrich Lotgerink en onder zijnen bijstand en magtiging zijne echtgenoote Margaretha Johanna Riedick, beiden zonder beroep en wonende te Hengelo in Overijssel.
En verklaarden bij deze acte hunne toestemming te geven tot het huwelijk dat hunnen zoon Gerrit Lotgerink, oud twee en twintig jaren, Kantoorbediende wonende te Hengelo in Overijssel voornemens is aantegaan met Bertha Reudink, oud twintig jaren, zonder beroep wonende te Enschede, dochter van Laurens Reudink, molenaar wonende te Enschede en van wijlen Aleida Wilmink, en zulks ten einde de voltrekking van dat huwelijk ook buiten de tegenwoordigheid van de comparanten kunne plaats hebben.
Waarvan acte, in originali uittegeven, verleden te Hengelo in Overijssel, den achtsten December achttienhonderd acht en tachtig, in tegenwoordigheid van den Heer Antonie Willem ten Hoopen, Candidaat Notaris te Enschede en Phillippus Holthuis, portier te Hengelo woonachtig, als getuigen annex de comparanten aan ons Notaris bekend.
En is deze acte onmiddellijk na voorlezing door de comparanten, de getuigen en door ons Notaris geteekend.
(was get.) J.H.Lotgerink, M.J.Reduk, A.W. ten Hoopen, Ph.Holthuis, A.Peteri Notaris.

Voor ons Andries Peteri, Notaris in het Arrondissement Almelo ter standplaats Enschede, in tegenwoordigheid der na te noemen getuigen compareerde Laurens Reudink, molenaar wonende te Enschede, weduwenaar van Aleida Wilmink.
En verklaarde bij deze acte zijne toestemming te geven tot het huwelijk dat zijne dochter Bertha Reudink, oud twintig jaren, zonder beroep, wonende te Enschede, voornemens is aantegaan met Gerrit Lotgerink, kantoor bediende, wonende te Hengelo (Overijssel), zoon van Johan Heinrich Lotgerink en Margaretha Johanna Riedick, beiden wonende te Hengelo voormeld, en zulks ten einde de voltrekking van dat huwelijk ook buiten de tegenwoordigheid van hem comparant kunne plaats hebben.
Waarvan Acte, in originali uittegeven.
Verleden te Enschede, den dertigsten November achttien honderd acht en tachtig, in tegenwoordigheid van Antonie Willem ten Hoopen, Candidaat-Notaris en Andries Westendorp, houtkooper, beiden wonende te Enschede, als getuigen en met den comparant aan ons Notaris bekend.
En is deze acte onmiddellijk na voorlezing door den comparant, de getuigen en door ons Notaris geteekend.
(was get.) L.Reudink, A.W.ten Hoopen, A.Westendorp, A.Peteri Notaris.

In Naam der Koningin!
De Arondissements Rechtbank te Almelo rechtdoende in Burgerlijke zaken heeft gewezen het volgende vonnis:
In Zake tusschen
Bertha Reudink, echtgenoote van Gerrit Lotgerink
wonende te Enschede, eischeres,
ingevolge verlof van den President dezer
Rechtbank dd. 13 Juni 1894 gratis procedeerende
ingevolge beschikking dezer Rechtbank dd. 2 Mei 1894,
bij exploit dd. 19 Juli 1894 hebbende tot procureur
Mr. G. Jannink
ca
Gerrit Lotgerink voornoemd, laatstelijk gewoond
hebbende te Enschede, doch wiens tegenwoordige
woon- en verblijfplaats zijn onbekend, gedaagde bij
gemeld exploit en defaillant.
Ter terechtzitting van den zes en twintigsten September 1800 vier en negentig is voor de eischeres daartoe geconcludeerd dat het der Rechtbank moge behagen bij vonnis de ontbinding door echtscheiding uit te spreken van het tusschen partijen bestaande huwelijk met de gevolgen daarvan volgens de wet en te verstaan, dat de drie, uit dat huwelijk, geboren kinderen zullen verblijven bij de eischeres; alles met veroordeeling van den gedaagde in de kosten dezer procedure.
De Rechtbank
Gehoord de eischeres
Gehoord het Openbaar Ministerie concludeerende dat het der Rechtbank behage toe te wijzen de vordering van eischeres en mitsdien te verklaren op grond van overspel het huwelijk van eischeres met gedaagde met alle gevolgen daaraan door de wet verbonden met veroordeeling van den niet verschenen gedaagde in de kosten op deze procedure gevallen.
Gezien de stukken.
Wat aangaat de daadzaken.
Overwegende dat de eischeres vooruit stellende dat zij op den tienden December 1800 acht en tachtig te Enschede is gehuwd met den gedaagde; dat de gedaagde gedurende dat huwelijk, speciaal in het jaar 1893, zich herhaaldelijk heeft schuldig gemaakt aan overspel; dat de gedaagde sinds ongeveer medio Februari 1894 de echtelijke woning te Enschede heeft verlaten, zonder zich eenigzins te bekommeren over de eischeres en zijne drie uit het huwelijk met deze geboren kinderen; dat overspel naar de wet grond geeft om echtscheiding te vorderen op grond daarvan bij dagvaarding en opgevolgde conclusie heeft gevonden dat het der Rechtbank moge behagen bij vonnis de ontbinding door echtscheiding uit te sprekenvan het tusschen partijen bestaande huwelijk met de gevolgen daarvan volgens de wet en te verstaan dat de drie uit dat huwelijk geboren kinderen zullen verblijven bij de eischeres, alles met veroordeeling van den gedaagde in de kosten dezer procedure.
Wat het recht betreft.
Overwegende dat gedaagde niet verschenen zijnde, de vordering niet is tegengesproken, dat deze op de wet is gegrond en derhalve aan eischeres behoort te worden toegewezen.
Gezien speciaal art. 56 en 76 van het Wetboek van Burgerlijke Rechtsvordering benevens het Tarief van Justitiekosten en Salarissen in Burgerlijke Zaken.
Rechtdoende bij verstek.
Verklaart het tusschen partijen bestaande huwelijk ontbonden door echtscheiding met alle gevolgen daarvan.
Verstaat dat de drie, uit dat huwelijk geboren kinderen zullen verblijven bij de eischeres.
Veroordeelt gedaagde in de kosten van deze procedure begroot op dit vonnis op dertig gulden (f. 30) buiten de in debet gestelde griffie-, registratie- en deurwaardersrechten, het salaris van den procureur daaronder begrepen.
Aldus gewezen te Almelo door de Heeren Mrs van Wulfften Palthe, president, ten Bruggencate, rechter en Stork, rechterplaatsvervanger en openlijk uitgesproken ter terechtzitting van Woensdag tien October 1800 vier en negentig door den president in tegenwoordigheid van gemelde Heeren van Mrs. Pelerin, officier van Justitie en Jordens, griffier.
(get.) J.v.W. Palthe, H.J.Jordens griffier.

Gratis admissie dd. 2 Mei 1894.

In den jare 1800 vier en negentig den eersten November.
Ten verzoeke van Bertha Reudink, echtgenoote van Gerrit Lotgerink, wonende te Enschede, ten dezent domicilie gekozen hebbende ten kantore van den procureur Mr. Gerrit Jannink te Stad-Almelo.
Heb ik Leonardus Albertus Kubscher, deurwaarder bij de Arrondissements-Rechtbank te Almelo, wonende te Stad-Almelo
met overgifte van afschrift beteekend aan Gerrit Lotgerink voornoemd, laatstelijk gewoond hebbende te Enschede, doch wiens tegenwoordige woon- en verblijfplaats zijn onbekend, mitsdien mijn exploit doende door aanplakking van een afschrift dezes en van na te melden expeditie aan de hoofddeur van de gehoorzaal der Arrondissements-Rechtbank te Almelo, terwijl een tweede afschrift van beide stukken door mij is overgegeven aan den Ambtenaar van het Openbaar Ministerie bij gemelde Rechtbank, mijn exploit doende aan het Parket en aldaar sprekende met den WelEdelGestrenge Heer Mr. L. L. Pelerin Officier van Justitie die het oorspronkelijk exploit met "gezien" heeft geteekend, zullende dit gedaan exploit daarents zal worden aagekondigd in de Twentsche Courant.
de behoorlijk geregistreerde grosse van een vonnis door de Arrondissements-Rechtbank te Almelo gewezen bij verstek tusschen mijn requirante als eischeres en de beteekende als gedaagde en uitgesproken ter openbare terechtzitting van den tienden October 1894, bij welk vonnis het tusschen partijen bestaan hebbende huwelijk is verklaart te zijn ontbonden door echtscheiding c.a.
De kosten dezes zijn buiten die der redactie en de in deze gestelde zegel en regist. f. 2,65
(was get.) A.Kubscher
Gratis admissie dd. 2 Mei 1894. De Griffier der Arrondissements-Rechtbank te Almelo verklaart dat er in zijne registers berustende ter Griffie dier Rechtbank geen verzet is gedaan tegen het vonnis den tienden October 1800 vier en negentig door gemelde Rechtbank uitgesproken in zake Bertha Reudink, echtgenoote van Gerrit Lotgerink, wonende te Enschede, eischeres bij exploit van dagvaarding dd. 19 Juli 1894 hebbende tot procureur Mr. G. Jannink
ca.
Gerrit Lotgerink voornoemd laatstelijk gewoond hebbende te Enschede doch wiens tegenwoordige woon of verblijfplaats zijn onbekend, gedaagde bij gemeld exploit van dagvaarding en defaillant.
Gedaan te Almelo den achtsten December 1800 vier en negentig
(was get.) H.J.Jordens

Kind(er):

  1. Aleida Lötgerink  1891-1969

Das Ehepaar wurde geschieden von 10. Oktober 1894 bei Almelo, Overijssel, Nederland.Quelle 12

Oorzaak: Overspel door de man.


Notizen bei Bertha Reudink

Op de hoek van de Blekerstraat/Pyrmontstraat werd in 1903 de Confectiefabriek P.J.Blom gebouwd, die daarvoor gevestigd was geweest aan de Mestweg en de Nieuwstraat. In 1915 kwam de betonnen twee-verdiepingbouw tot stand, die echter geheel afbrandde bij het bombardement op 22 februari 1944. De fabriek werd herbouwd en bleef in bedrijf tot 1983, waarna het complex ruim 10 jaar werd gebruikt voor Blom's Zwarte Markt. Inmiddels heeft de fabriek plaats gemaakt voor appartementenbouw door Woningstichting De Eendracht die aan deze locatie de oude benaming Horssteeg terruggaf. Een nieuw ontstaan straatje kreeg de naam Regentessestraat.
Op de foto een kijkje in de hemdennaaizaal omstreeks 1910. Overhemden, van het merk Fablo, waren de specialiteit van Blom, nadat men aanvankelijk alleen losse fronten met boorden en losse manchetten had vervaardigd op handnaaimachines. Na 1983 werd de overhemdenproductie nog enige tijd voortgezet door Confectiefabriek G.H.Kayser B.V.
(Overgenomen uit 'n Sliepsteen).

Haben Sie Ergänzungen, Korrekturen oder Fragen im Zusammenhang mit Bertha Reudink?
Der Autor dieser Publikation würde gerne von Ihnen hören!


Zeitbalken Bertha Reudink

  Diese Funktionalität ist Browsern mit aktivierten Javascript vorbehalten.
Klicken Sie auf den Namen für weitere Informationen. Verwendete Symbole: grootouders Großeltern   ouders Eltern   broers-zussen Geschwister   kinderen Kinder

Abbildung(en) Bertha Reudink

Vorfahren (und Nachkommen) von Bertha Reudink


    Zeige ganze Ahnentafel

    Mit der Schnellsuche können Sie nach Name, Vorname gefolgt von Nachname suchen. Sie geben ein paar Buchstaben (mindestens 3) ein und schon erscheint eine Liste mit Personennamen in dieser Publikation. Je mehr Buchstaben Sie eingeben, desto genauer sind die Resultate. Klicken Sie auf den Namen einer Person, um zur Seite dieser Person zu gelangen.

    • Kleine oder grosse Zeichen sind egal.
    • Wenn Sie sich bezüglich des Vornamens oder der genauen Schreibweise nicht sicher sind, können Sie ein Sternchen (*) verwenden. Beispiel: „*ornelis de b*r“ findet sowohl „cornelis de boer“ als auch „kornelis de buur“.
    • Es ist nicht möglich, nichtalphabetische Zeichen einzugeben, also auch keine diakritischen Zeichen wie ö und é.



    Visualisieren Sie eine andere Beziehung

    Quellen

    1. Geboorteakte gemeente Lonneker. Akte nr. 197.
    2. Trouwakte
    3. Bekendmaking echtscheiding
    4. Trouwakte dochter Aleida
    5. Overlijdensakte
    6. Geboorteakte Johan Hendrik
    7. Geboorteakte Aleida
    8. Overlijdensakte gemeente Enschede. Akte nr. 256.
    9. Overlijdensake.
    10. Overlijdensadvertentie.
    11. Huwelijksakte gemeente Enschede. Akte nr. 121
    12. Akte van echtscheiding gemeente Enschede. Akte nr. 126, dd. 11-12-1894 en vonnis rechtbank Almelo

    Anknüpfungspunkte in anderen Publikationen

    Diese Person kommt auch in der Publikation vor:

    Historische Ereignisse

    • Die Temperatur am 21. Juli 1868 war um die 28,3 °C. Der Winddruck war 5 kgf/m2 und kam überwiegend aus Nord-Westen. Der Luftdruck war 76 cm. Die relative Luftfeuchtigkeit war 52%. Quelle: KNMI
    • Koning Willem III (Huis van Oranje-Nassau) war von 1849 bis 1890 Fürst der Niederlande (auch Koninkrijk der Nederlanden genannt)
    • Von 1. Juni 1866 bis 4. Juni 1868 regierte in den Niederlanden die Regierung Van Zuijlen van Nijevelt - Heemskerk mit als erste Minister Mr. J.P.J.A. graaf Van Zuijlen van Nijevelt (AR) und Mr. J. Heemskerk Azn. (conservatief).
    • Von 4. Juni 1868 bis 4. Januar 1871 regierte in den Niederlanden die Regierung Van Bosse - Fock mit als erste Minister Mr. P.P. van Bosse (liberaal) und Mr. C. Fock (liberaal).
    • Im Jahr 1868: Quelle: Wikipedia
      • Die Niederlande hatte ungefähr 3,6 Millionen Einwohner.
      • 2. Januar » Auf Teneriffa fällt bei La Orotava ein jahrhundertealter Drachenbaum durch einen Sturm um. Die Pflanze war eine berühmte Sehenswürdigkeit für Reisende.
      • 3. Januar » Japans Kaiser Meiji erklärt in Japan die Wiederherstellung seiner eigenen Macht und jene des Shōguns für beendet. Der zurückgetretene Shōgun Tokugawa Yoshinobu hält das für illegal und zettelt in der Folge den Boshin-Krieg an.
      • 5. März » In Mailand wird die Oper Mefistofele von Arrigo Boito nach Goethes FaustI und FaustII uraufgeführt und erhält harsche Kritiken. Am 6. Oktober 1875 erfolgt die erneute Uraufführung einer gekürzten und überarbeiteten Version.
      • 23. März » Der vertragliche Zusammenschluss zweier kalifornischer Colleges führt zur Gründung der University of California.
      • 6. August » Als Scuola Superiore di Commercio (Hochschule für Handel) wird die spätere Universität Venedig gegründet.
      • 22. August » In der Böhmischen Deklaration artikuliert sich das Verlangen von 82 tschechischen Abgeordneten des Böhmischen Landtags, die böhmische Nation in Österreich-Ungarn solle vom österreichischen Staat und Kaiser gerecht behandelt werden.
    • Die Temperatur am 13. Dezember 1888 war um die -2,6 °C. Der Winddruck war 6 kgf/m2 und kam überwiegend aus Ost-Südost. Der Luftdruck war 77 cm. Die relative Luftfeuchtigkeit war 96%. Quelle: KNMI
    • Koning Willem III (Huis van Oranje-Nassau) war von 1849 bis 1890 Fürst der Niederlande (auch Koninkrijk der Nederlanden genannt)
    • Von 23. April 1884 bis 21. April 1888 regierte in den Niederlanden das Kabinett Heemskerk mit Mr. J. Heemskerk Azn. (conservatief) als ersten Minister.
    • Von 21. April 1888 bis 21. August 1891 regierte in den Niederlanden das Kabinett Mackay mit Mr. A. baron Mackay (AR) als ersten Minister.
    • Im Jahr 1888: Quelle: Wikipedia
      • Die Niederlande hatte ungefähr 4,5 Millionen Einwohner.
      • 15. Januar » Gründung des Eijkman Instituuts in Weltevreden, Niederländisch-Indien.
      • 10. August » Gottlieb Daimler rüstet die Gondel eines Gasballons mit seinem Motor aus, so entsteht eines der ersten Luftschiffe, das am 10. August von Cannstatt nach Aldingen fährt.
      • 14. August » Vor Sable Island sinkt der dänische Passagierdampfer Geiser nach der Kollision mit einem Schiff derselben Reederei. 118 Menschen sterben.
      • 21. August » William Seward Burroughs erhält das US-Patent Nummer 388.116 auf das von ihm erfundene Modell einer Rechenmaschine.
      • 21. Oktober » Die Sozialdemokratische Partei der Schweiz wird gegründet.
      • 29. Oktober » In Konstantinopel wird eine Konvention unterzeichnet, die den Sueskanal zur internationalen Wasserstraße erklärt.
    • Die Temperatur am 29. August 1924 lag zwischen 9,4 °C und 16,8 °C und war durchschnittlich 13,5 °C. Es gab 4,0 mm Niederschlag. Die durchschnittliche Windgeschwindigkeit war 4 Bft (mäßiger Wind) und kam überwiegend aus Süden. Quelle: KNMI
    • Koningin Wilhelmina (Huis van Oranje-Nassau) war von 1890 bis 1948 Fürst der Niederlande (auch Koninkrijk der Nederlanden genannt)
    • Von 19. September 1922 bis 4. August 1925 regierte in den Niederlanden das Kabinett Ruys de Beerenbrouck II mit Jonkheer mr. Ch.J.M. Ruys de Beerenbrouck (RKSP) als ersten Minister.
    • Im Jahr 1924: Quelle: Wikipedia
      • Die Niederlande hatte ungefähr 7,2 Millionen Einwohner.
      • 27. Januar » Mit dem Vertrag von Rom zwischen Italien und dem Königreich Jugoslawien wird der Freistaat Fiume aufgelöst. Die Stadt Fiume wird italienisch, während der Nachbarort Sušak an Jugoslawien geht. Die Exilregierung Fiumes erkennt den Vertrag nicht an.
      • 17. Februar » In Miami, Florida, schwimmt Johnny Weissmüller mit 57,4 Sekunden einen neuen Weltrekord über 100 m Freistil.
      • 18. März » Der mit Kosten von 2 Millionen US-Dollar außergewöhnlich aufwändig produzierte Stummfilm Der Dieb von Bagdad von Raoul Walsh mit Douglas Fairbanks senior in der Hauptrolle wird in den USA uraufgeführt.
      • 27. März » In Köln wird die Oper Irrelohe von Franz Schreker uraufgeführt.
      • 30. März » Mit Ausstrahlen der ersten Sendung der privaten Gesellschaft Deutsche Stunde in Bayern beginnt in Bayern die Rundfunkära.
      • 20. September » Durch einen Regierungsbeschluss wird die Deutsche Einheitskurzschrift eingeführt.
    • Die Temperatur am 1. September 1924 lag zwischen 14,6 °C und 17,8 °C und war durchschnittlich 15,8 °C. Es gab 1,6 mm Niederschlag. Es gab 0.1 Stunden Sonnenschein (1%). Die durchschnittliche Windgeschwindigkeit war 3 Bft (mäßiger Wind) und kam überwiegend aus Westen. Quelle: KNMI
    • Koningin Wilhelmina (Huis van Oranje-Nassau) war von 1890 bis 1948 Fürst der Niederlande (auch Koninkrijk der Nederlanden genannt)
    • Von 19. September 1922 bis 4. August 1925 regierte in den Niederlanden das Kabinett Ruys de Beerenbrouck II mit Jonkheer mr. Ch.J.M. Ruys de Beerenbrouck (RKSP) als ersten Minister.
    • Im Jahr 1924: Quelle: Wikipedia
      • Die Niederlande hatte ungefähr 7,2 Millionen Einwohner.
      • 1. Januar » Die Krolloper in Berlin, deren Abriss 1914 begonnen worden ist, wird nach ihrem Wiederaufbau wiedereröffnet.
      • 29. März » Der Heilige Stuhl und Bayern schließen ein Konkordat.
      • 2. Mai » Die Nordische Rundfunk AG (NORAG), der spätere NDR, nimmt mit vier Stunden Sendezeit ihren Sendebetrieb auf.
      • 1. Juni » Auf den österreichischen Bundeskanzler und Prälaten Ignaz Seipel wird ein Attentat verübt. Die Schüsse Karl Jaworeks am Wiener Südbahnhof verletzen den Politiker. Der Vorfall bewirkt seinen Rücktritt vom Amt.
      • 23. Juni » Der Serienmörder Fritz Haarmann wird in Hannover gefasst.
      • 16. November » Die Vereinigung Schwäbisch-Alemannischer Narrenzünfte wird gegründet.

    Über den Familiennamen Reudink

    • Zeigen Sie die Informationen an, über die Genealogie Online verfügt über den Nachnamen Reudink.
    • Überprüfen Sie die Informationen, die Open Archives hat über Reudink.
    • Überprüfen Sie im Register Wie (onder)zoekt wie?, wer den Familiennamen Reudink (unter)sucht.

    Die Familienstammbaum De Klark-Veröffentlichung wurde von erstellt.nimm Kontakt auf
    Geben Sie beim Kopieren von Daten aus diesem Stammbaum bitte die Herkunft an:
    J. de Klark, "Familienstammbaum De Klark", Datenbank, Genealogie Online (https://www.genealogieonline.nl/stamboom-de-klark/I8288.php : abgerufen 21. Juni 2024), "Bertha Reudink (1868-1924)".