genealogieonline

Nieuws » Genealogie Online gekoppeld aan Dropbox

Genealogie Online maakt het mogelijk om eenvoudig genealogische gegevens en afbeeldingen op Internet te plaatsen. Dit kan via een webbrowser, een stamboomprogramma zoals GensDataPro of Geneaal, en nu ook via Dropbox.

Dropbox is een gratis programma waarmee gemakkelijk foto's, documenten en andere bestanden gedeeld kunnen worden tussen computers. De Dropbox map met daarin uw bestanden wordt gesynchroniseerd tussen al uw computers, tablets en smartphones waarop Dropbox is geïnstalleerd. Ook kunnen mappen gedeeld worden met andere personen of programma's, zoals Genealogie Online.

Door het persoonlijke Genealogie Online account via de Beheer pagina te koppelen aan het Dropbox account wordt het bijwerken van een publicatie heel eenvoudig: simpelweg een GEDCOM bestand in de persoonlijke Dropbox map op de eigen PC plaatsen. Genealogie Online haalt het bestand automatisch op en werkt hiermee de genealogische publicatie bij. Ook afbeeldingen die gekoppeld zijn aan de genealogische gegeven kunnen op deze manier eenvoudig op internet geplaatst worden: gewoon kopiëren naar de gedeelde Dropbox map!

Kopieer bestand naar de Dropbox map om de publicatie op Genealogie Online bij te werken

Genealogie OnlineStaan uw gegevens nog niet op Internet? In vier eenvoudige stappen kunt ook u uw genealogische gegevens en afbeeldingen op Internet plaatsen en profiteren van de vele mogelijkheden van Genealogie Online waaronder aanknopingspunten in andere stambomen en suggesties voor online scans in archieven.

Heeft u nog geen Dropbox account? U kunt een gratis account aanmaken waarmee u 2GB aan opslagruimte krijgt.


Ander nieuws

 Diese Seite ist nur auf Niederländisch verfügbar.
Bent u de familiearchivaris?

Familie Archivaris

Gebruik het juiste gereedschap!