Genealogie Online Premium BadgeGenealogie Online » Abonnementen

U kunt deze genealogische service vrijblijvend uitproberen met een Probeer abonnement. Als u tevreden bent met de service dan kunt u uw abonnement opwaarderen naar een Premium abonnement met nog meer functionaliteit en service!

MogelijkheidProbeerPremium
Genealogische gegevens publiceren
Onbeperkt aantal voorouders (GEDCOM import)
JaJa
Aanknopingspunten in andere stambomen
Match uw gegevens met die van de andere genealogen
JaJa
Scans zoeken service
Krijg suggesties over locatie van scans bij archieven
beperkt aantal
bronnen
alle beschikbare
bronnen
Genealogische afbeeldingen binnen publicatie
Foto's en scans gekoppeld aan uw gegevens
maximaal 500
afbeeldingen
onbeperkt aantal
afbeeldingen
Startpunten in uw publicatie
Rapporten van aangewezen personen
maximaal 5
startpunten
onbeperkt aantal
startpunten
Innovatieve rapportages
zoals kwartierstaat op de kaart en tijdlijn stamreeks
NeeJa
Verhalen en documenten toevoegen
Upload bestaande documenten en teksten
NeeJa
Toegangspoort
Beperk toegang tot gegevens en/of afbeeldingen
NeeJa
Personaliseren het uiterlijk van de publicatie
Kies uit een rijke verzameling achtergrondafbeeldingen
NeeJa
Wijzig het uiterlijk van rapporten
Kies uit diverse thema's
NeeJa
Familie Archivaris nieuw
Maak een digitaal familie archief
NeeJa
Kwartierstaat PDF Wizard nieuw
Maak een moderne kwartierstaat op A3 formaat
NeeJa
Directe hulplijn
Prioriteit bij vragen via besloten priv├ę subforum
NeeJa
Premium badge
Toon uw VIP status in uw profiel en bij uw publicatie
NeeJa
Virtuele kado's
Geef andere leden een kado uit dankbaarheid
bij aanbrengen nieuw lid
1 kado
15 kado's
& bij aanbrengen nieuw lid
1 kado
Waardeer uw abonnement eenvoudig op!gratis€ 5 per maand


iDEAL
PayPal


Korting
Alle abonnement onderdelen uitgelegd

Genealogische gegevens publiceren

Via genealogieonline kunt u eenvoudig uw genealogische gegevens op Internet publiceren. Door uw gegevens (in GEDCOM formaat) aan te bieden wordt er een mooie publicatie vervaardigd, met indexen, zoekfunctie, bronnen, statistieken en per voorouder een pagina. Het is de manier om familie en vrienden het resultaat van uw onderzoek te tonen. Ervaring leert dat publicatie feedback oplevert, complimenten, aanvullingen en correcties, waardoor uw onderzoek wordt ondersteund.

Aanknopingspunten in andere stambomen

genealogieonline bevat ruim 6 duizend publicaties met ruim 21 miljoen voorouders. Een interessantie bron om te doorzoeken om aanknopingspunten te vinden. Maandelijks worden alle publicaties "tegen elkaar aan" gehouden om mogelijke overeenkomsten te vinden. De matching services brengt u contact met andere stamboomonderzoekers en kan voor leuke uitbreidingen zorgen.

Scans zoeken service

genealogieonline heeft een index opgebouwd van beschikbare scans van akten die online beschikbaar zijn bij bijvoorbeeld archieven. Door deze index los te laten op uw publicatie kunnen er hele specifiek suggestie gedaan worden voor scans van bijvoorbeeld geboorte-, huwelijks- en overlijdenakten maar ook foto's van grafzerken. Dit is de Scans zoeken service. Bij het Probeer abonnement wordt een deel van de bronnen gebruikt voor de analyse, bij het Premium abonnement worden alle bronnen meegenomen!

Genealogische afbeeldingen binnen publicatie

Een genealogische publicatie is meer dan tekst en data alleen. Foto's van voorouders brengen de publicatie tot leven en scans van akten tonen het bewijs van de genealogische gebeurtenis of relatie. Op eenvoudige wijze kunnen, tot een maximum van 500 stuks, afbeeldingen toegevoegd worden aan de genealogische publicatie. Binnen het Premium abonnement is het aantal afbeeldingen dat u kunt publiceren onbeperkt.

Startpunten in uw publicatie

Om de bezoekers van uw internetpublicatie te begeleiden kunt u bepaalde personen aanduiden als proband of stamvader/moeder. Van deze personen wordt er dan ook een kwartierstaat of genealogie in rapport vorm gemaakt, die te bekijken is op de website maar ook is te downloaden in PDF formaat. Er geldt een maximum van 5 startpunten, binnen het Premium abonnement is het aantal startpunten dat u kunt definiëren ongelimiteerd. Wanneer er een kwartierstaat wordt getoond krijgen Premium gebruikers als extra de 'kwartierstaat op de kaart' weergave.

Innovatieve rapportages

Nieuwe technologie biedt ook voor genealogische presentatie nieuwe mogelijkheden. Genealogie Online innoveert op dit vlak met de kwartierstaat op de kaart waar de voorouders van de kwartierdragers op een kaart worden geprojecteerd en een dynamische combinatie van stamreeks en tijdlijn.

Verhalen en documenten toevoegen

Binnen het Premium abonnement kunt u ook geïllustreerde verhalen en documenten opnemen in uw publicatie. Familie verhalen, oorsprong van de naam, het familiewapen, en ga zo maar verder. Mooie onderwerpen gerelateerd aan de familiestamboom die uw publicatie verrijken.

Kwartierstaat op de kaart Stamreeks nieuwe stijl

Toegangspoort

Standaard zijn alle gegevens die u aanlevert (gegevens van levende personen uitgezonderd) openbaar en inzichtelijk voor alle bezoekers van genealogieonline. Als u afbeeldingen upload zijn ook deze voor iedereen inzichtelijk. Als u de toegang tot uw gegevens en/of uw afbeeldingen wilt afschermen kunt u een toegangspoort instellen. U kunt dan personen uitnodigen die na inloggen toegang hebben tot uw gegevens en/of afbeeldingen, anderen hebben er geen toegang toe.

Personaliseren het uiterlijk van de publicatie

Het standaard uiterlijk van genealogieonline is strak en zakelijk. Binnen het Premium abonnement heeft u de mogelijkheid om dit uiterlijk naar de eigen smaak te zetten. Uit een rijk pallet van achtergronden kiest u de stijl die u bij uw publicatie vindt passen.

Wijzig het uiterlijk van rapporten

Ook voor de kwartierstaat en genealogieën in PDF formaat geldt dat deze strak en zakelijk is. Binnen het Premium abonnement kunt u het uiterlijk van de rapporten aanpassen door uw eigen thema te kiezen die u smaakvol vindt.

Familie Archivaris

De nieuwste zuster-website van het stamboomforum is de premium dienst familiearchivaris. Deze website (http://www.familiearchivaris.nl/) biedt stamboomonderzoekers en familiehistorici een ruimte waar een digitaal familie archief gevormd kan worden. Stamboomonderzoekers kunnen familieleden uitnodigen om te participeren in het familie archief: zij kunnen het familie archief inzien, vullen met materiaal, verhalen schrijven bij materiaal en commentaar toevoegen! De digitale ruimtes zijn besloten: alleen de "archivaris" van een familie archief kan toegang verlenen aan familie en kennissen. Op deze manier kunt u vrijuit boeiend materiaal delen om deze een waardige plaats in de familiegeschiedenis te geven. Deze website is exclusief voor Premium abonnementhouders!

Kwartierstaat PDF Wizard

Via de Kwartierstaat PDF Wizard maakt u op eenvoudige wijze een moderne kwartierstaat in PDF formaat (met afmetingen 42cm x 29,7cm, oftewel A3) die u kunt downloaden en printen. U kunt alle gegevens voor de kwartierstaat handmatig invoeren of uploaden via een tekstbestand. Heeft u uw gegevens al gepubliceerd op genealogieonline? Dan hoeft u alleen de proband aan te wijzen en rest van de gegevens worden dan automatisch ingevuld.

Directe hulplijn

Het stamboomforum biedt de mogelijkheid om hulp te vragen op vele gebieden aan andere leden. Vragen en opmerkingen over de genealogische services als het stamboomforum, genealogieonline, stamboomgids, familiearchivaris en de genealogiewerkbalk komen in de overvolle mailbox van de beheerder (Bob Coret). Binnen het Premium abonnement heeft u de mogelijkheid om via een besloten privé subforum met de beheerder te communiceren! Deze communicatievorm krijgt prioriteit boven e-mail contact en vragen in de openbare fora.

Premium badge

Stamboom Forum Premium BadgeLeden met een Premium abonnement hebben een streepje voor! Om dit kenbaar te maken wordt er op het profiel van Premium abonnementhouders en bij hun publicatie een premium badge (bordeaux ster) getoond.

Virtuele kado's

Als u een nieuw lid aanbrengt bij genealogieonline door vrienden uit te nodigen dan krijgt u een virtueel kado! Dit kado kunt u behouden, het is zichtbaar op uw profiel, of u kunt het virtuele kado geven aan een ander lid, bijvoorbeeld als bedankje voor bewezen diensten. In het Premium abonnement krijgt u nog eens 15 kado's om weg te geven!

Veel gestelde vragen