genealogieonline

Empfehlungen

Was sagen die Benutzer von Genealogie Online über diese Webseite? Lesen Sie hier ihre Erfahrungen!

Empfehlungen 71 - 75 von 80

Ik wil Genealogie Online zeer zeker aanbevelen. Ik heb in eerste instantie mijn stamboom gepubliceerd op een andere website, maar daar zat ik op een goed moment aan het maximaal toelaatbaar aantal personen.

Genealogie Online heeft mij in contact gebracht met andere mensen die ook hun voorouders online hebben gezet. Hier en daar heb je natuurlijk matches met andere stambomen of parentelen. Zo kom je steeds meer te weten over je eigen herkomst.

Gebruik is erg eenvoudig. Je maakt je stamboom in een apart programma (bijv. Aldfaer) en dan importeer je zo al je gegevens op Genealogie Online. Het is ook erg gemakkelijk dat automatisch de nog levende personen niet gepubliceerd worden. Ook is het erg makkelijk dat de koppeling van een foto of document aan een persoon automatisch wordt overgenomen.Ik ben Genealogie Online gaan gebruiken om mijn familiestamboom uit te breiden, zowel in de lengte als in de breedte. Al vele jaren ben ik bezig met de familiestamboom. Mijn grootvader en zijn vrienden waren daarmee begonnen en ik heb hun werk voortgezet. Genealogie is monnikenwerk. Een rijstebrijberg waar je maar langzaam mee vordert. Geduld dus. Genealogie Online gebruik ik nog niet zo lang. Al spoedig kreeg ik contact met iemand met dezelfde stamboomgegevens. We hebben onze gegevens kunnen controleren en over en weer de stamboom kunnen uitbreiden. Dat was dus boffen!  • Wat was de aanleiding om Genealogie Online te gaan gebruiken: het is gratis en omdat ik gehandicapt ben moet ik op de centen letten.
  • Hoe keek ik toen aan tegen Genealogie: dat het goed was en nog is.
  • Hoe ervaar ik het gebruik van Genealogie Online: regelmatig om dat ik daar veel contacten heb
  • Wat heeft de publicatie op Genealogie Online mij opgeleverd: veel contacten en vrienden die me helpen.Ik ben zeer content met deze site! Ik heb ook velen namen hierin terug kunnen vinden en tevens hebben andere personen - die ook deze site gebruiken - mij adviezen gegeven hoe en waar ik verder kan zoeken om meer gegevens te kunnen vinden.

Foto des Autors  Kees Joosse ist Autor von Stamboom JoosseGraag wil ik hierbij Genealogie Online aanbevelen. Genelogie Online was de eerste genealogie site waarop ik al mijn gegevens heb geplaatst. Gemakkelijk doordat de mogelijkheid wordt geboden via een GEDCOM bestand je hele bestand in één keer over te zetten. De mogelijkheid om informatie te vragen via het Stamboom Forum is zeer bruikbaar en is door mij al enige keren geraadpleegd. De link naar Wikipedia is een aardige bijkomstigheid.

Testen Sie diesen Service unverbindlich

über 6000 Genealogen
sind bereits dabei!


Melden Sie sich für den monatlichen Newsletter, damit Sie nichts verpassen!