genealogieonline

Empfehlungen

Was sagen die Benutzer von Genealogie Online über diese Webseite? Lesen Sie hier ihre Erfahrungen!

Empfehlungen 71 - 75 von 83

Wat was de aanleiding om Genealogie Online te gaan gebruiken? Directe aanleiding was om mijn eigen onderzoek op internet te kunnen zetten, en hier mensen een plezier mee doen.

Hoe keek ik toen aan tegen Genealogie? Was destijds al een uitgegroeid tot een leuke hobby voor mij.

Hoe ervaar ik het gebruik van Genealogie Online? Als erg gebruiksvriendelijk met vele handige tools.

Wat heeft de publicatie op Genealogie Online mij opgeleverd? Ik heb mijn eigen onderzoek flink kunnen uitbreiden, maar er tevens ook voor kunnen zorgen dat ik met mijn onderzoek vele mensen bereikt heb. Heb hierdoor vele leuke contacten kunnen leggen en mensen een plezier kunnen doen met mijn onderzoek en de publicatie daarvan.

Krijg louter positieve reacties op het geheel.Al jaren was ik bezig met het naspeuren van mijn voorgeslacht zonder dat de informatie verder kwam dan mijn harde schijf. Vaak had ik er over nagedacht zelf een website te maken, maar daar was mijn technische kennis eigenlijk niet groot genoeg voor. Als je een eigen site maakt moet die er ook goed uit zien.

Door het zoeken naar informatie over mijn familie op internet kwam ik in aanraking met Genealogie Online. In de eerste plaats vind ik dat het er heel professioneel uit ziet, met mooie verwijzingen in de tijd en goede zoekmogelijkheden. In de tweede plaats hoef ik zelf helemaal geen kennis te hebben van het maken van websites en bovendien gaat het uploaden ook heel snel en eenvoudig.

Sinds ik Genealogie Online gebruik, kan ik veel gemakkelijker mijn eigen gegevens bekijken en bovendien anderen de gelegenheid geven de stamboom van de familie te bekijken via internet. Maar door de publicatie ben ik ook in contact gekomen met anderen die dezelfde personen in hun familie ontdekten, waardoor er ook een uitwisseling van gegevens plaats vond.

Door de publicatie is mijn onderzoek in een stroomversnelling geraakt en ben ik nog enthousiaster bezig met genealogisch onderzoek.

Foto des Autors  F. Ordelman ist Autor von unter anderem Parenteel Ordelman(s)Met Genealogie Online kun je je eigen stamboomdatabase online beschikbaar stellen voor andere stamboomonderzoekers waardoor er een uitwisseling ontstaat van familiegegevens tussen stamboomonderzoekers onderling. Daarnaast biedt Genealogie Online je de service van de Genlias Monitor die jou bericht stuurt als er ergens in één van de Nederlandse archieven een BS-registratie wordt vrijgegeven voor inzage op door jou gewenste familienamen. Ik zou om bovengenoemde 2 redenen Genealogie Online niet meer willen missen.Ik wil Genealogie Online zeer zeker aanbevelen. Ik heb in eerste instantie mijn stamboom gepubliceerd op een andere website, maar daar zat ik op een goed moment aan het maximaal toelaatbaar aantal personen.

Genealogie Online heeft mij in contact gebracht met andere mensen die ook hun voorouders online hebben gezet. Hier en daar heb je natuurlijk matches met andere stambomen of parentelen. Zo kom je steeds meer te weten over je eigen herkomst.

Gebruik is erg eenvoudig. Je maakt je stamboom in een apart programma (bijv. Aldfaer) en dan importeer je zo al je gegevens op Genealogie Online. Het is ook erg gemakkelijk dat automatisch de nog levende personen niet gepubliceerd worden. Ook is het erg makkelijk dat de koppeling van een foto of document aan een persoon automatisch wordt overgenomen.Ik ben Genealogie Online gaan gebruiken om mijn familiestamboom uit te breiden, zowel in de lengte als in de breedte. Al vele jaren ben ik bezig met de familiestamboom. Mijn grootvader en zijn vrienden waren daarmee begonnen en ik heb hun werk voortgezet. Genealogie is monnikenwerk. Een rijstebrijberg waar je maar langzaam mee vordert. Geduld dus. Genealogie Online gebruik ik nog niet zo lang. Al spoedig kreeg ik contact met iemand met dezelfde stamboomgegevens. We hebben onze gegevens kunnen controleren en over en weer de stamboom kunnen uitbreiden. Dat was dus boffen!

Testen Sie diesen Service unverbindlich

über 6000 Genealogen
sind bereits dabei!


Melden Sie sich für den monatlichen Newsletter, damit Sie nichts verpassen!