genealogieonline

Empfehlungen

Was sagen die Benutzer von Genealogie Online über diese Webseite? Lesen Sie hier ihre Erfahrungen!

Empfehlungen 61 - 65 von 83

Genealogie moet eigenlijk openbaar zijn, dit wil zeggen dat alle opgezochte gegevens voor iedereen moet kunnen bekeken worden, het draagt ook bij tot het vinden van nieuwe gegevens die door een andere genealoog gevonden zijn en resulteren uiteindelijk tot een aanvulling van eigen genealogische bestanden, of zelfs het vinden van fouten in eigen bestanden.

Een aanrader voor iedereen!

Foto des Autors  Francis Kinnart ist Autor von unter anderem Stamboom KinnartWat was de aanleiding om Genealogie Online te gaan gebruiken? Onderzoek naar mijn eigen persoonlijke stamboom.

Hoe keek ik toen aan tegen Genealogie? Het was voor mij totaal nieuw, het enige wat ik aan stamboom informatie e.d. had was via familie, nooit gedacht dat ik een hoop via internet zou kunnen achterhalen.

Hoe ervaar ik het gebruik van Genealogie Online? Erg prettig!

Wat heeft de publicatie op Genealogie Online mij opgeleverd? Op zich veel dingen die ik nog niet wist, zoals bepaalde kinderen van personen. wel valt mij op dat de datums niet altijd kloppen, maar je kan er handige dingen weghalen zoals beroepen, namen en evt andere verwante personen waarmee je dan weer op verschillende sites van archieven kunt verder zoeken.Een hobby is pas echt een hobby als je anderen mee kunt laten genieten van wat je bereikt hebt. Genealogie Online is een site waarop je dat kunt. Hier kun je publiceren wat je allemaal hebt uitgezocht over je voorvaderen. Via deze site vind je ook vaak aansluiting bij anderen die ook jou hobby beoefenen en welke soms over informatie beschikken welke jij nog niet hebt.

Een site om warm aan te bevelen.Genealogie Online is een bijzondere site. Nergens ben ik nog tegengekomen dat actief voor je wordt gezocht in digitale archieven en dat bij publicatie van nieuwe gegevens, je de gegevens gratis krijgt thuis gezonden. Ook de steun van andere genealogen is zeer bijzonder. Ik was op zoek naar gegevens voor een mevrouw uit Argentinië en kon voor haar maar niet de gegevens vinden die ik nodig had. Ik publiceerde een vraag in het Stamboom Forum en binnen enkele dagen begon het te lopen. Zeker vijf a zes genealogen hielpen me en binnen een paar dagen had ik zeker vijf generaties terug namen, geboortedata en geboorteplaatsen gevonden. Ik heb ook op andere site wel vragen gesteld, maar nergens kreeg ik zo snel en overweldigend veel hulp.

Ook het gegeven dat de site gratis is maakt hem zeer aan te bevelen.

Foto des Autors  Roel Hodes ist Autor von Stamboom HodesSedert 2006 ben ik lid bij Genealogie Online en ik kan u verzekeren dit is een goeie club met allemaal liefhebbers van genealogie en aanverwante hobby's. De eerste tijd was ik, moet ik toegeven toch wel huiverig om zomaar mijn genealogie uit handen te geven (er zijn er zat die er slechte bedoelingen mee hebben of er hun zak mee willen vullen) nu kijk ik daar heel anders tegenaan en hoopt dat de club zoals die nu is ook zo blijft en dat ie niet wordt overgenomen door bedrijven die daar handel in doen. Bob Coret is een man die weet waar die over praat,dat zie je aan hem en dat voel je,die bevlogenheid en dat vuur in zijn ogen dat raakt je diep van binnen en dat geeft mij ook weer moed om door te gaan en Genealogie Online te promoten waar ik maar kan. En ik kan u vertellen dat ik zonder Genealogie Online nooit zover had gekomen, vandaag ruim 131.000 personen in mijn archief met ruim 2.900 afbeeldingen en 25.000 unieke familienamen,nog te doen uit nagelaten erfenissen zo'n 125 kilo materiaal,tot 2020 heb ik mijn handen vol,klaar krijgen doe je dit nooit. Mijn hartewens is,om ouderen die de pensioengerechtigde leeftijd hebben bereikt om die te helpen hun stamboom samen te stellen en alles "om niet" ik wil daar komende zomer mee beginnen en hoopt dat Bob dit ook een beetje zou kunnen sturen.

Bob Coret (Genealogie Online) je bent een kanjer.

Testen Sie diesen Service unverbindlich

über 6000 Genealogen
sind bereits dabei!


Melden Sie sich für den monatlichen Newsletter, damit Sie nichts verpassen!