genealogieonline

Walcherense geslacht De Pagter

Foto van P.J. de Pagter

De publicatie Walcherense geslacht De Pagter is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 1.516 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 442 personen niet gepubliceerd. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Deze publicatie is gebaseerd op het werk van Ike de Pagter en van Johan en Hendrik de Pagter. Zie http:wortels.net/

Helaas is deze website sinds 2002 niet meer bijgewerkt. Ik heb het daarom op mij genomen om op basis van hun gegevens een publicatie op Genealogie Online op te zetten. Ik heb wel geprobeerd hun gegevens te controleren en zo mogelijk van bronvermeldingen te voorzien, iets wat op hun website ontbreekt. Er valt hier echter nog heel veel te verbeteren. Waar ik (nog) geen bron heb kunnen vinden vermeld ik 'Iek de Pagter', een verwijzing naar bovengenoemde website.

Deze stamboom betreft de het geslacht De Pagter dat zijn wortels heeft op Walcheren, waar het nog steeds een veelvoorkomende naam is. Er zijn twee takken bekend, maar de verbinding tussen die twee is nog niet duidelijk:

Er valt uiteraard nog heel veel te verbeteren en aan te te vullen, wat vergemakkelijkt wordt door de steeds uitgebreidere genealogische archiefinformatie op internet, waarbij in dit geval Zeeuwen Gezocht een belangrijke rol speelt.

Voor op- en aan merkingen en verbeteringen houd ik mij aanbevolen.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden


Andere publicatie van P.J. de Pagter
Probeer de service vrijblijvend

meer dan 7.500 genealogen gingen u voor!