Stamboom Erwin de Bruijn

Foto van Erwin de Bruijn
De publicatie Stamboom Erwin de Bruijn is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 18.083 personen. Vanwege privacy zijn 2.012 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op vrijdag 11 november 2022.


Mijn naam is Erwin de Bruijn. Als u opmerkingen of feedback over deze site heeft, klik dan op hier om contact met mij op te nemen. De site is voor het laatst bijgewerkt op 6 nov 2021.   Ik heb verschillende informatie op deze site:- De afstammenlingen van mijn verste voorouder in mannelijke lijn: Balthasar Debruijn (geboren in Tienen, in 1600 getrouwd in Sint Truiden.) In 1730 is er een afstammeling van deze Balthasar verhuisd naar Hulst, de eerste Zeeuwse de Bruijn in mijn stamboom (Gerard de Bruijn)- De afstammelingen van Arnoldus Kamoen (geboren te Sint - Niklaas omstreeks 1610). Ik wilde naast een voorouder inde vaderlijke lijn ook een voorouder aan moeders kant extra belichten. Ik heb voor de tak Kamoen gekozen omdat er volgens mij veel linken zijn te vinden in deze familie met mensen uit de streek.- Daarnaast vind u de kwartierstaten van:Erwin de Bruijn (ik dus). Voornamelijk de Bruijn (Hulst), Staaks (Reuver) de Bock (Philippine) , de Witte (Philippine) en Kamoen dusRonald Meijer (mijn man) Voornamelijk Meijer (Haarlemmermeer en Ouddorp), Dol (Breda), Blokker (Noord-Holland) en Wijnholts (Haarlemmermeer en Emmen)Gerrie de Bruijne (mijn zwager). Voornamelijk de Bruijne, de Bree, Scheele en Hamelink uit Zaamslag en AxelIsolde de Decker (mijn schoonzus). Voornamelijk Philippine en Oost Zeeuws Vlaanderen.Andre van Damme, de schoonbroer van Ronald. Voornamelijk op het eiland Tholen Mocht u vragen of opmerkingen hebben, dan hoor ik dat graag.Veel plezier!

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen
Vandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!