genealogieonline

Voorouders Monique en Jan Vis en aanverwante personen » Connecties » Scans zoeken » Adriana Slikke, van der

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Voorouders Monique en Jan Vis en aanverwante personen met diverse online bronnen voor Adriana Slikke, van der.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Levenloos Maatje Wesdorp (overleden in 1827), een kind van Adriaan Wesdorp en Adriana Slikke, van der, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Pieter Wesdorp (overleden in 1828), een kind van Adriaan Wesdorp en Adriana Slikke, van der, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maatje Wesdorp (geboren in 1829), een kind van Adriaan Wesdorp en Adriana Slikke, van der, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Pieter Wesdorp (geboren in 1831), een kind van Adriaan Wesdorp en Adriana Slikke, van der, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacobus Wesdorp (geboren in 1834), een kind van Adriaan Wesdorp en Adriana Slikke, van der, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacobus Wesdorp (overleden in 1834), een kind van Adriaan Wesdorp en Adriana Slikke, van der, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Levenloos Jacomina Wesdorp (overleden in 1837), een kind van Adriaan Wesdorp en Adriana Slikke, van der, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacobus Wesdorp (geboren in 1840), een kind van Adriaan Wesdorp en Adriana Slikke, van der, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacobus Wesdorp (overleden in 1840), een kind van Adriaan Wesdorp en Adriana Slikke, van der, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maatje Wesdorp (overleden in 1846), een kind van Adriaan Wesdorp en Adriana Slikke, van der, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Pieter Wesdorp (overleden in 1902), een kind van Adriaan Wesdorp en Adriana Slikke, van der, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie