genealogieonline

Voorouders in het Eemland, Stichting Groenegraf.nl » Connecties » Scans zoeken » Andries Snijder

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Voorouders in het Eemland, Stichting Groenegraf.nl met diverse online bronnen voor Andries Snijder.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Cornelis Snijder (geboren in 1901), een kind van Andries Snijder en Petronella Johanna Suijdendorp, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Magdalena Philippina Snijder (geboren in 1903), een kind van Andries Snijder en Petronella Johanna Suijdendorp, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Snijder (geboren in 1907), een kind van Andries Snijder en Petronella Johanna Suijdendorp, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Petronella Johanna Snijder (geboren in 1911), een kind van Andries Snijder en Petronella Johanna Suijdendorp, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Andries Snijder (geboren in 1916), een kind van Andries Snijder en Petronella Johanna Suijdendorp, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie