genealogieonline

Voorouders in het Eemland, Stichting Groenegraf.nl » Connecties » Scans zoeken » Adriana van Meurs

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Voorouders in het Eemland, Stichting Groenegraf.nl met diverse online bronnen voor Adriana van Meurs.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Archief Eemland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Alida van Lambalgen (geboren in 1848), een kind van Jan van Lambalgen en Adriana van Meurs, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Alida van Lambalgen (geboren in 1848), een kind van Jan van Lambalgen en Adriana van Meurs, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Eemland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jansje van Lambalgen (geboren in 1857), een kind van Jan van Lambalgen en Adriana van Meurs, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jansje van Lambalgen (geboren in 1857), een kind van Jan van Lambalgen en Adriana van Meurs, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacob van Lambalgen (geboren in 1858), een kind van Jan van Lambalgen en Adriana van Meurs, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacob van Lambalgen (overleden in 1859), een kind van Jan van Lambalgen en Adriana van Meurs, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adriana van Lambalgen (geboren in 1859), een kind van Jan van Lambalgen en Adriana van Meurs, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie