genealogieonline

Voorouders in het Eemland, Stichting Groenegraf.nl » Connecties » Scans zoeken » Gerrit van Koutrik

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Voorouders in het Eemland, Stichting Groenegraf.nl met diverse online bronnen voor Gerrit van Koutrik.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Bastiaan van Koutrik (overleden in 1829), een kind van Gerrit van Koutrik en Ida Ridder, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Wijntje van Koutrik (overleden in 1833), een kind van Gerrit van Koutrik en Ida Ridder, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrikje van Koutrik (overleden in 1836), een kind van Gerrit van Koutrik en Ida Ridder, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrik van Koutrik (overleden in 1838), een kind van Gerrit van Koutrik en Ida Ridder, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrik van Koutrik (overleden in 1840), een kind van Gerrit van Koutrik en Ida Ridder, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria van Koutrik (overleden in 1869), een kind van Gerrit van Koutrik en Ida Ridder, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Bastiaan van Koutrik (overleden in 1907), een kind van Gerrit van Koutrik en Ida Ridder, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie