genealogieonline

Voorouders in het Eemland, Stichting Groenegraf.nl » Connecties » Scans zoeken » Willem Smits

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Voorouders in het Eemland, Stichting Groenegraf.nl met diverse online bronnen voor Willem Smits.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Peter Gerrit Smits (geboren in 1861), een kind van Willem Smits en Gerritje de Keijzer, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerrit Smits (geboren in 1863), een kind van Willem Smits en Gerritje de Keijzer, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Peter Gerrit Smits (overleden in 1863), een kind van Willem Smits en Gerritje de Keijzer, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Trijntje Smits (overleden in 1867), een kind van Willem Smits en Gerritje de Keijzer, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Trijtje Smits (geboren in 1867), een kind van Willem Smits en Gerritje de Keijzer, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Trijntje Smits (geboren in 1869), een kind van Willem Smits en Gerritje de Keijzer, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Aaldert Smits (geboren in 1871), een kind van Willem Smits en Gerritje de Keijzer, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Trijntje Smits (overleden in 1872), een kind van Willem Smits en Gerritje de Keijzer, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willem Smits (geboren in 1874), een kind van Willem Smits en Gerritje de Keijzer, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willem Smits (overleden in 1875), een kind van Willem Smits en Gerritje de Keijzer, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willemina Gerdina Smits (geboren in 1876), een kind van Willem Smits en Gerritje de Keijzer, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerrit Smits (overleden in 1936), een kind van Willem Smits en Gerritje de Keijzer, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie