Voorouders in het Eemland, Stichting Groenegraf.nl » Connecties » Scans zoeken » Klasina Neeltje de Vor

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Voorouders in het Eemland, Stichting Groenegraf.nl met diverse online bronnen voor Klasina Neeltje de Vor.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Grietje Habben Jansen (overleden in 1899), een kind van Jan Habben Jansen en Klasina Neeltje de Vor, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Grietje Habben Jansen (geboren in 1899), een kind van Jan Habben Jansen en Klasina Neeltje de Vor, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maartje Habben Jansen (geboren in 1899), een kind van Jan Habben Jansen en Klasina Neeltje de Vor, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis Habben Jansen (geboren in 1900), een kind van Jan Habben Jansen en Klasina Neeltje de Vor, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Jansen (geboren in 1901), een kind van Jan Habben Jansen en Klasina Neeltje de Vor, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willem Jansen (geboren in 1903), een kind van Jan Habben Jansen en Klasina Neeltje de Vor, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie