genealogieonline

Voorouders in het Eemland, Stichting Groenegraf.nl » Connecties » Scans zoeken » Willem Jan Quintus

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Voorouders in het Eemland, Stichting Groenegraf.nl met diverse online bronnen voor Willem Jan Quintus.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Justus Datho (geboren in 1806), een kind van Willem Jan Quintus en Aleida Sibilla Sara Wichers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johan Wichers (geboren in 1807), een kind van Willem Jan Quintus en Aleida Sibilla Sara Wichers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willem Jan (geboren in 1809), een kind van Willem Jan Quintus en Aleida Sibilla Sara Wichers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Justus Datho Quintus (geboren in 1812), een kind van Willem Jan Quintus en Aleida Sibilla Sara Wichers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Quintus (geboren in 1812), een kind van Willem Jan Quintus en Aleida Sibilla Sara Wichers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willem Jan Quintus (overleden in 1814), een kind van Willem Jan Quintus en Aleida Sibilla Sara Wichers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willem Jan Quintus (geboren in 1814), een kind van Willem Jan Quintus en Aleida Sibilla Sara Wichers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Roelof Antonius Quintus (geboren in 1816), een kind van Willem Jan Quintus en Aleida Sibilla Sara Wichers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacobus Johannes Aricius Quintus (geboren in 1820), een kind van Willem Jan Quintus en Aleida Sibilla Sara Wichers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacobus Johannes Aricius Quintus (overleden in 1820), een kind van Willem Jan Quintus en Aleida Sibilla Sara Wichers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacobus Johannes Aricius Quintus (geboren in 1822), een kind van Willem Jan Quintus en Aleida Sibilla Sara Wichers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacobus Johannes Aricius Quintus (overleden in 1822), een kind van Willem Jan Quintus en Aleida Sibilla Sara Wichers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacobus Johannes Aricius Quintus (geboren in 1823), een kind van Willem Jan Quintus en Aleida Sibilla Sara Wichers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Roelina Quintus (geboren in 1826), een kind van Willem Jan Quintus en Aleida Sibilla Sara Wichers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Roelina Quintus (overleden in 1826), een kind van Willem Jan Quintus en Aleida Sibilla Sara Wichers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Justus Datho Quintus (overleden in 1837), een kind van Willem Jan Quintus en Aleida Sibilla Sara Wichers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willem Jan Quintus (overleden in 1848), een kind van Willem Jan Quintus en Aleida Sibilla Sara Wichers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie