genealogieonline

Voorouders in het Eemland, Stichting Groenegraf.nl » Connecties » Scans zoeken » Petronella Marchal

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Voorouders in het Eemland, Stichting Groenegraf.nl met diverse online bronnen voor Petronella Marchal.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Wouter van Burgeler (geboren in 1887), een kind van Jan van Burgeler en Petronella Marchal, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Aaltje van Burgeler (geboren in 1889), een kind van Jan van Burgeler en Petronella Marchal, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelia van Burgeler (geboren in 1892), een kind van Jan van Burgeler en Petronella Marchal, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria van Burgeler (geboren in 1894), een kind van Jan van Burgeler en Petronella Marchal, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie