genealogieonline

Voorouders in het Eemland, Stichting Groenegraf.nl » Connecties » Scans zoeken » Hendrika Margaretha Schuurman

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Voorouders in het Eemland, Stichting Groenegraf.nl met diverse online bronnen voor Hendrika Margaretha Schuurman.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anna Roelofsen (geboren in 1894), een kind van Jan Roelofsen en Hendrika Margaretha Schuurman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anna Roelofsen (overleden in 1895), een kind van Jan Roelofsen en Hendrika Margaretha Schuurman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Annetje Willemina Roelofsen (geboren in 1899), een kind van Jan Roelofsen en Hendrika Margaretha Schuurman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerritje Roelofsen (geboren in 1903), een kind van Jan Roelofsen en Hendrika Margaretha Schuurman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerritje Roelofsen (overleden in 1911), een kind van Jan Roelofsen en Hendrika Margaretha Schuurman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie