genealogieonline

Voorouders in het Eemland, Stichting Groenegraf.nl » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg

Suggesties 21 - 30 van 50:

Dirk Pluim is overleden op 9 december 1875 te Tiel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Tiel » BS Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Jannetje Overeem is overleden op 1 januari 1876 te Tiel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Tiel » BS Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Cornelia Margaretha van Zetten is geboren op 5 mei 1878 te Tiel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Tiel » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Elizabeth Catharina Augusta van Rossum is geboren op 14 mei 1880 te Hedel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Hedel » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Otto Cornelis Adriaan van Lidth de Jeude is geboren op 7 juli 1881 te Tiel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Tiel » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Hendrika de Kok is geboren op 7 augustus 1883 te Tiel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Tiel » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Johanna Vogelzang is geboren op 23 maart 1885 te Zaltbommel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zaltbommel » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Antonia van den Bogert is geboren op 29 januari 1887 te Ammerzoden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Ammerzoden » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Ernestine Louisa van Hardenbroek van Lockhorst is geboren op 14 juni 1891 te Nederhemert. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Nederhemert » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Hermannus Harmsen en Nannette Johanna Moorrees zijn getrouwd op 14 september 1893 in Poederoijen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Poederoijen » BS Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.