genealogieonline

Voorouders Hein Deen en andere familieleden » Connecties » Scans zoeken » Jan Pieters Visser

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Voorouders Hein Deen en andere familieleden met diverse online bronnen voor Jan Pieters Visser.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willem Visser (geboren in 1814), een kind van Jan Pieters Visser en Fetje de Boer, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Grietje Visser (overleden in 1816), een kind van Jan Pieters Visser en Fetje de Boer, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Grietje Visser (geboren in 1816), een kind van Jan Pieters Visser en Fetje de Boer, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Pieter Jans Visser (overleden in 1828), een kind van Jan Pieters Visser en Fetje de Boer, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willem Visser (overleden in 1886), een kind van Jan Pieters Visser en Fetje de Boer, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie