genealogieonline

Voorouders en Nazaten van Aart en Sapinah Vermaes

Foto van Paul Ignatius Vermaes

De publicatie Voorouders en Nazaten van Aart en Sapinah Vermaes is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 416 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 642 personen niet gepubliceerd. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Voor een veel volledigere genealogie van het geslacht Vermaas/Vermaes kan men te rade bij de publicaties van familieleden  Ernst "Esse" Vermaes, zaliger en Leo Dullaert.

Deze publicatie legt de nadruk op de nazaten van Aart en Sapinah. Daarvoor moesten wij Ignace en Paul Vermaes spitten in de archieven van het Nationaal Archief, het CBG en de Provinciale en Gemeente Archieven, het Rodekruis archief en het KNIL archief. Vele suggesties kregen we van ooms en tantes. Een neef Ed Tergau organiseerde familiereünies waar we tussenresultaten konden verspreiden laten corrigeren en aanvullen.

Het verzamelen van nog levende familieleden kan alleen in goed vertrouwen en via geboortekaartjes, overlijdensberichten en huwelijkaankondigingen.

Almelo, 2 juli 2018


Index op familienamen
Probeer de service vrijblijvend

meer dan 6000 genealogen
gingen u voor!