genealogieonline

Voorne, Putten en Rozenburg » Connecties » Scans zoeken » Leendert van den Brand

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Voorne, Putten en Rozenburg met diverse online bronnen voor Leendert van den Brand.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Leendert van den Brand is overleden op 7 mei 1837 te Oostvoorne. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Oostvoorne » Overlijden 1812-1842.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Streekarchief Voorne-Putten gevonden, die nieuwe informatie biedt over Arij van den Brand (overleden in 1817), een kind van Leendert van den Brand en Johanna Monster, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Streekarchief Voorne-Putten gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willem van den Brand (overleden in 1818), een kind van Leendert van den Brand en Johanna Monster, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Streekarchief Voorne-Putten gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hadde van den Brand (overleden in 1830), een kind van Leendert van den Brand en Johanna Monster, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Streekarchief Voorne-Putten gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willemina van den Brand (overleden in 1830), een kind van Leendert van den Brand en Johanna Monster, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Streekarchief Voorne-Putten gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maartje van den Brand (overleden in 1863), een kind van Leendert van den Brand en Johanna Monster, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Streekarchief Voorne-Putten gevonden, die nieuwe informatie biedt over Mijna van den Brand (overleden in 1864), een kind van Leendert van den Brand en Johanna Monster, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Streekarchief Voorne-Putten gevonden, die nieuwe informatie biedt over Job van den Brand (overleden in 1870), een kind van Leendert van den Brand en Johanna Monster, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Streekarchief Voorne-Putten gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacomina van den Brand (overleden in 1882), een kind van Leendert van den Brand en Johanna Monster, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Voorne, Putten en Rozenburg is samengesteld door (neem contact op).