Stamboom Van Rooij

Foto van Christ van Rooij

De publicatie Stamboom Van Rooij is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 3.113 personen. Vanwege privacy zijn 307 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Bedoeld wordt de stamboom "Van Rooij" afkomstig uit Roosendaal (N-Br) en daarvoor uit Pulderbos(ch) (B) en (Neder)viersel (B) of Netersel (N) (bij Bladel). Voor zover nu zeker is, zijn er geen connecties met Oost-Brabant. Uit gegevens in een Borgbrief t.n.v. Wouter van Roij zou kunnen worden afgeleid dat er een band is met Netersel. Helemaal zeker is dit niet maar de naam van Roij komt veelvuldig in die omgeving voor.
(de informatie over Netersel is afkomstig van F.Schellekens te 's Hertogenbosch)
De families van Geel, Gelens, Fens en de Bruijn zijn oorspronkelijk (voor zover nu bekend) afkomstig uit West-Brabant.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!