Van der Steen uit Pernis

Foto van Carel en Johan van der Steen
De publicatie Van der Steen uit Pernis is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 8.875 personen. Vanwege privacy zijn 1.628 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op vrijdag 4 maart 2022.


Gebaseerd op de kwartierstaat van Gerrit van der Steen (1880-1961) en de parenteel van Cornelis Pieterszn (ca.1605-ca.1660), geeft deze genealogische verzameling een goed beeld van de inwoners van Pernis van de 17e tot midden 20e eeuw. De informatie is voornamelijk gebaseerd op het werk van Maarten Pieter van der Steen, die in 1994 en 1997 'De Onderste Steen Boven' publiceerde, aangevuld met gegevens uit eigen onderzoek en van de website www.voorouder.nl van Walter Schulze. Aanvullingen en/of opmerkingen zijn van harte welkom bij jencvdsteen@gmail.com.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verledenProbeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!