genealogieonline

Van der Linden - Kop en alle aanhang

Foto van Cynthia van der Linden

De publicatie Van der Linden - Kop en alle aanhang is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 12.465 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 2.388 personen niet gepubliceerd. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


In juli 2012 ben ik begonnen met mijn stamboom. In een jaar tijd zat ik boven 10.000 personen. Dit komt vooral omdat ik iedereen die ik kan vinden toevoeg. Dus ook familie van aangetrouwde familie. Inmiddels nog druk aan het uitzoeken en zal hem daarom zo vaak mogelijk bijwerken.

Heb je iemand in mijn stamboom gevonden, waar je meer van wil weten?

Laat het weten via een opmerking en ik help je mee

Veel (zoek)plezier!


Index op familienamen
Vandaag in het verledenProbeer de service vrijblijvend

meer dan 7000 genealogen
gingen u voor!