genealogieonline

Genealogienetwerk zus Greetje Berens voorheen EemslandBoekweitBoerenImmigratie » Stamboom van Hermann ton Ossenvorde

Generatie 1

1.

Hermann ton Ossenvorde, is geboren 1410 in Wietmarschen, Bentheim, Niedersachsen, Duitsland. Hermann is overleden in Wietmarschen, Bentheim, Niedersachsen, Duitsland.

Generatie 2

2.

Johann ten Ossenvorde, zoon van Hermann ton Ossenvorde, is geboren 1445 in Wietmarschen, Bentheim, Niedersachsen, Duitsland.

Generatie 3

3.

Mette van Ossenvorde, dochter van Johann ten Ossenvorde, is geboren 1480 in Wietmarschen, Bentheim, Niedersachsen, Duitsland.

Generatie 4

4.

Herman Lugerinck, zoon van Adam Lugerinck en Mette van Ossenvorde, is geboren 1500 in Wietmarschen, Bentheim, Niedersachsen, Duitsland. Hij is eigenhöriger des klosters wietmarschen van beroep. Herman is overleden op 21 juli 1571 in Wietmarschen, Bentheim, Niedersachsen, Duitsland.

Generatie 5

5.

Tobe Lugerinck, dochter van Herman Lugerinck en Gese Schyvinck, is geboren 1537 in Wietmarschen, Bentheim, Niedersachsen, Duitsland. Zij is getrouwd 1557 met Johann Wolters, zoon van Heinrich Wolters en Teleke. Hij is geboren 1535 in Hüntel, Meppen, Emsland, Niedersachsen, Duitsland en, is gedoopt in Wesuwe, Haren (Ems), Emsland, Niedersachsen, Duitsland. Hij is beerbter van beroep. Johann is overleden in Hüntel, Meppen, Emsland, Niedersachsen, Duitsland en is begraven in Wesuwe, Haren (Ems), Emsland, Niedersachsen, Duitsland.

Zij kregen 1 kind:

6.

Swene Lugerinck, dochter van Herman Lugerinck en Gese Schyvinck, is geboren 1542 in Wietmarschen, Bentheim, Niedersachsen, Duitsland.

Generatie 6

7.

Wolter to Hüntel, zoon van Johann Wolters en Tobe Lugerinck, is geboren 1555 in Hüntel, Meppen, Emsland, Niedersachsen, Duitsland en is gedoopt in Wesuwe, Haren (Ems), Emsland, Niedersachsen, Duitsland. Hij is beerbter van beroep. Wolter is overleden in Hüntel, Meppen, Emsland, Niedersachsen, Duitsland en is begraven in Wesuwe, Haren (Ems), Emsland, Niedersachsen, Duitsland.

8.

Bene - Benno zum Hebel, zoon van Heinrich zum Hebel en Swene Lugerinck, is geboren 1568 in Altharen, Haren (Ems), Emsland, Niedersachsen, Duitsland en is gedoopt in Wesuwe, Haren (Ems), Emsland, Niedersachsen, Duitsland. Bene - Benno is overleden op 20 oktober 1634 in Altharen, Haren (Ems), Emsland, Niedersachsen, Duitsland en is begraven in Wesuwe, Haren (Ems), Emsland, Niedersachsen, Duitsland.

9.

Catharina zum Hebel, dochter van Heinrich zum Hebel en Swene Lugerinck, is geboren 1570 in Hebel, Haren (Ems), Emsland, Niedersachsen, Duitsland.

10.

Conradt zum Hebel, zoon van Heinrich zum Hebel en Swene Lugerinck, is geboren 1575 in Hebel, Haren (Ems), Emsland, Niedersachsen, Duitsland. Hij is küfer, kuper zu wesuwe van beroep. Conradt is overleden op 2 februari 1636 in Wesuwe, Haren (Ems), Emsland, Niedersachsen, Duitsland en is begraven in Wesuwe, Haren (Ems), Emsland, Niedersachsen, Duitsland.

Generatie 7

11.

Tobe Walters, dochter van Wolter to Hüntel, is geboren 1580 in Hüntel, Meppen, Emsland, Niedersachsen, Duitsland en is gedoopt in Wesuwe, Haren (Ems), Emsland, Niedersachsen, Duitsland. Tobe is overleden op 17 mei 1649 in Altharen, Haren (Ems), Emsland, Niedersachsen, Duitsland en is begraven in Wesuwe, Haren (Ems), Emsland, Niedersachsen, Duitsland.

12.

Wolter zu Hüntel, zoon van Wolter to Hüntel, is geboren 1585 in Hüntel, Meppen, Emsland, Niedersachsen, Duitsland en is gedoopt in Wesuwe, Haren (Ems), Emsland, Niedersachsen, Duitsland. Wolter is overleden in Hüntel, Meppen, Emsland, Niedersachsen, Duitsland en is begraven in Wesuwe, Haren (Ems), Emsland, Niedersachsen, Duitsland.

13.

Hermann - Herman von Hebel, zoon van Bene - Benno zum Hebel en Thalia, is geboren 1595 in Altharen, Haren (Ems), Emsland, Niedersachsen, Duitsland en is gedoopt in Wesuwe, Haren (Ems), Emsland, Niedersachsen, Duitsland. Hij is heuermann, 1655 arbeiter bei crützel van beroep. Fenne - Fennena Robben, dochter van Johann Robben en Tybe Wessels. Zij is geboren 1600 in Altharen, Haren (Ems), Emsland, Niedersachsen, Duitsland en, is gedoopt in Wesuwe, Haren (Ems), Emsland, Niedersachsen, Duitsland.

Zij kregen 4 kinderen:

Hermann - Herman is overleden op 13 juli 1655 in Krüssel, Haren (Ems), Emsland, Niedersachsen, Duitsland en is begraven in Wesuwe, Haren (Ems), Emsland, Niedersachsen, Duitsland.


Deze stamboom is beschikbaar in tekst, PDF, DOC en EPUB formaat en als stamboom in grafische vorm.

stamboom in grafische vormDOC