genealogieonline

Strijense familie Van Ha(a)ren » Connecties » Scans zoeken » Jakob Klasens Pilon

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Strijense familie Van Ha(a)ren met diverse online bronnen voor Jakob Klasens Pilon.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Jakob Klasens Pilon is geboren op 30 juni 1849 te Stedum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Stedum » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jakob Klasens Pilon is geboren op 30 juni 1849 te Stedum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Stedum » Geboorten, huwelijken, overlijden, huwelijksaangiften, huwelijksafkondigingen 1845-1850.

Bekijk suggestie

Jakob Klasens Pilon is geboren op 30 juni 1849 te Stedum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Stedum » Geboorten, huwelijken, huwelijksaangiften, huwelijksafkondigingen, tienjarige tafels 1843-1882.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Klaas Pilon (geboren in 1879), een kind van Jakob Klasens Pilon en Anna van Lengen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jantje Pilon (geboren in 1881), een kind van Jakob Klasens Pilon en Anna van Lengen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Klaas Pilon (overleden in 1882), een kind van Jakob Klasens Pilon en Anna van Lengen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jantje Pilon (overleden in 1882), een kind van Jakob Klasens Pilon en Anna van Lengen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Klaas Pilon (geboren in 1883), een kind van Jakob Klasens Pilon en Anna van Lengen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Engbert Pilon (geboren in 1889), een kind van Jakob Klasens Pilon en Anna van Lengen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jantje Geertruida Pilon (geboren in 1891), een kind van Jakob Klasens Pilon en Anna van Lengen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie