genealogieonline

Strijense familie Van Ha(a)ren » Connecties » Scans zoeken » Cornelia Joanna Maris

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Strijense familie Van Ha(a)ren met diverse online bronnen voor Cornelia Joanna Maris.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Elsje Pietronella Knook (overleden in 1827), een kind van Dankert Cornelis Knook en Cornelia Joanna Maris, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Elsje Pietronella Knook (geboren in 1827), een kind van Dankert Cornelis Knook en Cornelia Joanna Maris, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Elsje Pietronella Knook (overleden in 1827), een kind van Dankert Cornelis Knook en Cornelia Joanna Maris, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Elsje Pietronella Knook (geboren in 1827), een kind van Dankert Cornelis Knook en Cornelia Joanna Maris, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie