genealogieonline

Strijense familie Van Ha(a)ren » Connecties » Scans zoeken » Jacob Verstrate

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Strijense familie Van Ha(a)ren met diverse online bronnen voor Jacob Verstrate.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Jacob Verstrate is geboren op 19 januari 1721 te Sint-Maartensdijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zeeland » Sint-Maartensdijk » Doop, trouw en begraafboeken van Oud-Vossemeer, Poortvliet, Scherpenisse, Sint Philipsland, Sint-Annaland, Sint Maartensdijk, Stavenisse en Tholen, uittreksel De Vos.

Bekijk suggestie

Jacob Verstrate is geboren op 19 januari 1721 te Sint-Maartensdijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zeeland » Sint-Maartensdijk » Doopboeken NH kerk Scherpenisse, Sint-Maartensdijk en Sint Philipsland, diverse aantekeningen.

Bekijk suggestie

Jacob Verstrate is geboren op 19 januari 1721 te Sint-Maartensdijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zeeland » Sint-Maartensdijk » Doopboek NH kerk, uittreksel Dossier Dusart.

Bekijk suggestie

Jacob Verstrate is geboren op 19 januari 1721 te Sint-Maartensdijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zeeland » Sint-Maartensdijk » Doopboek NH kerk, afschrift Kloet.

Bekijk suggestie

Jacob Verstrate is geboren op 19 januari 1721 te Sint-Maartensdijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zeeland » Sint-Maartensdijk » Doop- en trouwboeken NH kerk Oud-Vossemeer, Scherpenisse en Sint-Maartensdijk, uittreksel Hollestelle.

Bekijk suggestie

Jacob Verstrate en Maatje Lameer zijn getrouwd op 20 november 1743 in Sint-Maartensdijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zeeland » Sint-Maartensdijk » Trouwboek NH kerk, afschrift Kloet.

Bekijk suggestie

Jacob Verstrate en Maatje Lameer zijn getrouwd op 20 november 1743 in Sint-Maartensdijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zeeland » Sint-Maartensdijk » Trouwboek NH kerk, afschrift Kloet.

Bekijk suggestie

Jacob Verstrate en Maatje Lameer zijn getrouwd op 20 november 1743 in Sint-Maartensdijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zeeland » Sint-Maartensdijk » Doop- en trouwboeken NH kerk Oud-Vossemeer, Scherpenisse en Sint-Maartensdijk, uittreksel Hollestelle.

Bekijk suggestie

Jacob Verstrate en Maatje Lameer zijn getrouwd op 20 november 1743 in Sint-Maartensdijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zeeland » Sint-Maartensdijk » Doop, trouw en begraafboeken van Oud-Vossemeer, Poortvliet, Scherpenisse, Sint Philipsland, Sint-Annaland, Sint Maartensdijk, Stavenisse en Tholen, uittreksel De Vos.

Bekijk suggestie

Jacob Verstrate en Dirkje Jacobsdr Geluk zijn getrouwd op 13 maart 1753 in Sint-Maartensdijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zeeland » Sint-Maartensdijk » Trouwboek NH kerk, afschrift Kloet.

Bekijk suggestie

Jacob Verstrate en Dirkje Jacobsdr Geluk zijn getrouwd op 13 maart 1753 in Sint-Maartensdijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zeeland » Sint-Maartensdijk » Doop- en trouwboeken NH kerk Oud-Vossemeer, Scherpenisse en Sint-Maartensdijk, uittreksel Hollestelle.

Bekijk suggestie

Jacob Verstrate en Dirkje Jacobsdr Geluk zijn getrouwd op 13 maart 1753 in Sint-Maartensdijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zeeland » Sint-Maartensdijk » Doop, trouw en begraafboeken van Oud-Vossemeer, Poortvliet, Scherpenisse, Sint Philipsland, Sint-Annaland, Sint Maartensdijk, Stavenisse en Tholen, uittreksel De Vos.

Bekijk suggestie

Jacob Verstrate en Jannetje Bevelander zijn getrouwd op 13 februari 1759 in Sint-Maartensdijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zeeland » Sint-Maartensdijk » Trouwboek NH kerk, afschrift Kloet.

Bekijk suggestie

Jacob Verstrate en Jannetje Bevelander zijn getrouwd op 13 februari 1759 in Sint-Maartensdijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zeeland » Sint-Maartensdijk » Doop- en trouwboeken NH kerk Oud-Vossemeer, Scherpenisse en Sint-Maartensdijk, uittreksel Hollestelle.

Bekijk suggestie

Jacob Verstrate en Jannetje Bevelander zijn getrouwd op 13 februari 1759 in Sint-Maartensdijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zeeland » Sint-Maartensdijk » Doop, trouw en begraafboeken van Oud-Vossemeer, Poortvliet, Scherpenisse, Sint Philipsland, Sint-Annaland, Sint Maartensdijk, Stavenisse en Tholen, uittreksel De Vos.

Bekijk suggestie

Jacob Verstrate is overleden op 26 oktober 1766 te Sint-Maartensdijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zeeland » Sint-Maartensdijk » Doop, trouw en begraafboeken van Oud-Vossemeer, Poortvliet, Scherpenisse, Sint Philipsland, Sint-Annaland, Sint Maartensdijk, Stavenisse en Tholen, uittreksel De Vos.

Bekijk suggestie