genealogieonline

Strijense familie Van Ha(a)ren » Connecties » Scans zoeken » Anthonia van Dongen

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Strijense familie Van Ha(a)ren met diverse online bronnen voor Anthonia van Dongen.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Anthonia van Dongen is overleden op 1 april 1867 te Rhoon. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rhoon » Overlijdensakten (BS).

Bekijk suggestie

Cornelis Davids van Looijen en Anthonia van Dongen zijn getrouwd op 26 januari 1838 in Poortugaal. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Poortugaal » Huwelijksbijlagen 1812-1842.

Bekijk suggestie

Cornelis Davids van Looijen en Anthonia van Dongen zijn getrouwd op 26 januari 1838 in Poortugaal. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Poortugaal » Huwelijksafkondigingen 1812-1842.

Bekijk suggestie

Cornelis Davids van Looijen en Anthonia van Dongen zijn getrouwd op 26 januari 1838 in Poortugaal. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Poortugaal » Huwelijken 1812-1842.

Bekijk suggestie

Anthonia van Dongen is overleden op 1 april 1867 te Rhoon. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rhoon » Overlijden 1866-1873.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Achata Dijmphna van Looijen (overleden in 1891), een kind van Cornelis Davids van Looijen en Anthonia van Dongen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie