genealogieonline

Strijense familie Van Ha(a)ren » Ariaantje Hoppel

Persoonlijke gegevens Ariaantje Hoppel 


Aanknopingspunten in andere publicaties

Deze persoon komt ook voor in de publicatie:

Voorouders (en nakomelingen) van Ariaantje Hoppel


Notities bij Ariaantje Hoppel

Brielle, Zuid Holland, Nederland

Brielle, Zuid Holland, Nederland

Brielle, Zuid Holland, Nederland

ONA Brielle, notaris Jan Kloppert Jacobsz, invnr 4753

Kornelia van Rij weduwe Jan van Rosenbergh eigenares wonende Zuidland schuldig aan Adriaantje Hoppel weduwe Kornelis Zoeteman eigenaresse 1200 gld wegens geleend geld. Waarborg een huis en erfin de Ring van het dorp Zuidland nw cohiernr 22, een tuin onder Zuidland in Klein Nibbeland in no 9 groot 174 roe, belend NO de Gooidijk, ZO de Achterweg, ZW Jan de Kok en NW degemenelandswatering, 3 gemetenbouwland aldaar in de 2e Raadsherenhoek no 11, belend NO en ZO Pieter van Rosenbergh, ZW de Gemenelands watering en NW de Koekendorpseweg, 3 gemeten 130? bouwlandals voren in no 19, 136? roe bouwlandals voren, belend NO en ZO de creditrice, ZW de heer van Zuidoord en NW de Koekendorpseweg, 154 roe bouwland in Groot Nibbeland no 20, belend NO TeunisHollaar, ZO de langeweg en ZW en NW Arie van Beek, 3 gemeten 7 roe weiland in de polder Nw Stompaard onder Biert in no 15, belend NO de Oud Stompaardsendijk, ZO de Veerdam, ZW Jan Verburg en NWArie van Beek, belast met de volgende hypotheken 1e tbvde Kerk van Heenvliet pro resto 1000 gld, 2e tbv Benjamin Vlielander 600 gld en 3e tbv Hendrik den Boer 543 gld.

ONA Brielle, notaris Jan Kloppert Jacobsz, invnr 4754

Bastiaantje Verduin weduwe van Hendrik Nobel arbeidster wonende Zuidland in het huis nr 21 schuldig aan Adriaantje Hoppel weduwe van Kornelis Zoeteman eigenares wonende aldaar in het huis nr 5350 gldwegens geleend geld. Waarborg een huis en erf in de ring van het dorp Zuidland nw cohiernr 21. Borgen Willem Paling bouwman en Teunis Hollaar arbeider beiden wonende Zuidland. GetuigeJan Verburg eigenaar wonende Zuidland.

ONA Brielle, notaris Adrianus Rudolphus Kraijenhoff van de Leur, invnr 1254

Bastiaan Zoeteman, bouwman te Zuidland, als gemachtigde van zijn moeder Ariaantje Hoppel, weduwe van Kornelis Zoeteman, heft de hypothecaire belasting op die sinds 1812 tlv Johanna Keiser,weduwe van Pieter Bruch te Hellevoetsluis, nr. 15, is gevestigd op dit huis, schuur en erf aan de westzijde van de haven , belend z. de weduwe van Jan Eduard Gallas, n. Johannes van Rossen ende weduwe van Hermanus Duin.

Heeft u aanvullingen, correcties of vragen met betrekking tot Ariaantje Hoppel?
De auteur van deze publicatie hoort het graag van u!


Tijdbalk Ariaantje Hoppel

  Deze functionaliteit is alleen beschikbaar voor browsers met Javascript ondersteuning.
Gebruikte symbolen: grootouders grootoudersouders oudersbroers-zussen broers/zussenkinderen kinderen
Sleep de tijdbalk om terug of verder in de tijd te gaan (of gebruik de l en r toetsen). Klik op de namen voor meer informatie.

Over de familienaam Hoppel

  • Bekijk de informatie die Genealogie Online heeft over de familienaam Hoppel.
  • Bekijk de informatie die Open Archieven heeft over Hoppel.
  • Bekijk in het Wie (onder)zoekt wie? register wie de familienaam Hoppel (onder)zoekt.