Stamboom Van Zeeland » Connecties » Scans zoeken » Dirk Nicolaas Habermehl

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Van Zeeland met diverse online bronnen voor Dirk Nicolaas Habermehl.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Dirk Nicolaas Habermehl is geboren op 28 oktober 1848 te Nieuwveen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Nieuwveen » Tienjarige tafels 1843-1882 Geboorten 1843-1882.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Petronella Habermehl (geboren in 1875), een kind van Dirk Nicolaas Habermehl en Maria Petronella Praagman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Trijntje Habermehl (geboren in 1876), een kind van Dirk Nicolaas Habermehl en Maria Petronella Praagman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over een levenloos kind van het mannelijk geslacht Habermehl (overleden in 1881), een kind van Dirk Nicolaas Habermehl en Maria Petronella Praagman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over een levenloos kind van het mannelijk geslacht Habermehl (overleden in 1887), een kind van Dirk Nicolaas Habermehl en Maria Petronella Praagman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Nikolaas Habermehl (overleden in 1918), een kind van Dirk Nicolaas Habermehl en Maria Petronella Praagman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Stamboom Van Zeeland is samengesteld door (neem contact op).