genealogieonline

Stamboom van Dooren1 » Stamboom van Jan Claes (Jan) Vriesen

Generatie 1

1.

Jan Claes (Jan) Vriesen, zoon van Claes Janss die Vriese en Yden Willem Ghysbrech, is geboren rond 1476 in Veghel. Hij is van beroep. Jan Claes (Jan) is overleden 1539.

Generatie 2

2.

Henrick Jan Claes Vriesen, zoon van Jan Claes (Jan) Vriesen en Catharina Claes Willem van Doerren, is geboren rond 1509 in Veghel. Hij is van beroep. Henrick Jan Claes is overleden 1565.

3.

Claes Jan Claes Jan Vriesen, zoon van Jan Claes (Jan) Vriesen en Catharina Claes Willem van Doerren. Claes Jan Claes Jan is overleden.

Generatie 3

4.

Jan Henrick Jan Claesen, zoon van Henrick Jan Claes Vriesen en Heylwich Aernt Dircx, is geboren rond 1543 in Veghel. Hij is van beroep. Jan Henrick Jan is overleden 1587.

Generatie 4

5.

Goort Jan (Henrick Jan) Claesen, zoon van Jan Henrick Jan Claesen en Dighen, is geboren rond 1583 in Veghel. Hij is getrouwd op 10 juni 1613 in Veghel met Elisabeth Hendrick Ariens.

Zij kregen 6 kinderen:

Goort Jan (Henrick Jan) is overleden op 21 maart 1648 in veghel.

6.

Niclolaes Jan (Henrick Jan) Claesen, zoon van Jan Henrick Jan Claesen en Dighen. Hij is getrouwd op 30 november 1613 met Peterke Aert Jan Aert van Schijndel.

Zij kregen 7 kinderen:

Niclolaes Jan (Henrick Jan) is overleden.

7.

Willem Jan (Henrick Jan) Claesen, zoon van Jan Henrick Jan Claesen en Dighen. Willem Jan (Henrick Jan) is overleden.

8.

Lysken Jan (Henrick Jan) Claesen, dochter van Jan Henrick Jan Claesen en Dighen. Lysken Jan (Henrick Jan) is overleden.

9.

Heylken Jan (Henrick Jan) Claesen, dochter van Jan Henrick Jan Claesen en Dighen. Heylken Jan (Henrick Jan) is overleden.

10.

Hanrick Jan (Henrick Jan) Claesen, zoon van Jan Henrick Jan Claesen en Dighen. Hanrick Jan (Henrick Jan) is overleden.

Generatie 5

11.

Ariaen Goort Jan Claesen, zoon van Goort Jan (Henrick Jan) Claesen en Elisabeth Hendrick Ariens, is geboren op 23 februari 1616 in veghel. Hij is van beroep. Hij is getrouwd in Veghel met Agidia Jan Dirk Dielisdirk.

Zij kregen 9 kinderen:

Ariaen Goort Jan is overleden op 53 jarige leeftijd op 17 februari 1670 in Veghel.

12.

Hendrik Goort Jan Claesen, zoon van Goort Jan (Henrick Jan) Claesen en Elisabeth Hendrick Ariens, is geboren op 7 juli 1632 in Veghel.

13.

Peter Goort Jan Claesen, zoon van Goort Jan (Henrick Jan) Claesen en Elisabeth Hendrick Ariens, is geboren op 21 december 1635 in Veghel.

14.

Anna Goort Jan Claesen, dochter van Goort Jan (Henrick Jan) Claesen en Elisabeth Hendrick Ariens, is geboren op 14 maart 1621 in Veghel.

15.

Joanna Goort Jan Claesen, dochter van Goort Jan (Henrick Jan) Claesen en Elisabeth Hendrick Ariens, is geboren op 10 december 1613 in Veghel.


Deze stamboom is beschikbaar in tekst, PDF, DOC en EPUB formaat en als stamboom in grafische vorm.

stamboom in grafische vormDOC

De publicatie Stamboom van Dooren1 is samengesteld door (neem contact op).