genealogieonline

Stamboom Klavers » Connecties » Scans zoeken » Gerbrand Jonkheim

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Klavers met diverse online bronnen voor Gerbrand Jonkheim.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Christiaan Jonkheim (geboren in 1843), een kind van Gerbrand Jonkheim en Janna Jans Dik, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Klaas Jonkheim (geboren in 1845), een kind van Gerbrand Jonkheim en Janna Jans Dik, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Harm Jonkheim (geboren in 1848), een kind van Gerbrand Jonkheim en Janna Jans Dik, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Geessien Jonkheim (geboren in 1851), een kind van Gerbrand Jonkheim en Janna Jans Dik, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Antje Jonkheim (geboren in 1854), een kind van Gerbrand Jonkheim en Janna Jans Dik, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Geessien Jonkheim (overleden in 1877), een kind van Gerbrand Jonkheim en Janna Jans Dik, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Christiaan Jonkheim (overleden in 1898), een kind van Gerbrand Jonkheim en Janna Jans Dik, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Harm Jonkheim (overleden in 1915), een kind van Gerbrand Jonkheim en Janna Jans Dik, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Antje Jonkheim (overleden in 1918), een kind van Gerbrand Jonkheim en Janna Jans Dik, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Klaas Jonkheim (overleden in 1922), een kind van Gerbrand Jonkheim en Janna Jans Dik, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Stamboom Klavers is samengesteld door (neem contact op).