genealogieonline

Stamboom Klavers » Connecties » Scans zoeken » Hilmina van Bergen

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Klavers met diverse online bronnen voor Hilmina van Bergen.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Johannes van Bergen en Hilmina van Bergen zijn getrouwd op 30 april 1892 in Eelde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Eelde » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Johannes van Bergen en Hilmina van Bergen zijn getrouwd op 30 april 1892 in Eelde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Eelde » Geboorten, huwelijken, overlijden 1883-1892 Tienjarige tafels 1843-1892.

Bekijk suggestie

Johannes van Bergen en Hilmina van Bergen zijn getrouwd op 30 april 1892 in Eelde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Eelde » Huwelijken 1836-1902.

Bekijk suggestie

Johannes van Bergen en Hilmina van Bergen zijn getrouwd op 30 april 1892 in Eelde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Eelde » Huwelijksaangiften 1883-1922.

Bekijk suggestie

Johannes van Bergen en Hilmina van Bergen zijn getrouwd op 30 april 1892 in Eelde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Eelde » Huwelijksafkondigingen 1883-1922.

Bekijk suggestie

Johannes van Bergen en Hilmina van Bergen zijn getrouwd op 30 april 1892 in Eelde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Eelde » Huwelijksbijlagen 1883-1892.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Mettinus Johannes van Bergen (overleden in 1895), een kind van Johannes van Bergen en Hilmina van Bergen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Mettinus Johannes van Bergen (geboren in 1895), een kind van Johannes van Bergen en Hilmina van Bergen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Martinus Johannes van Bergen (geboren in 1897), een kind van Johannes van Bergen en Hilmina van Bergen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Andries van Bergen (geboren in 1899), een kind van Johannes van Bergen en Hilmina van Bergen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Martinus Johannes van Bergen (overleden in 1901), een kind van Johannes van Bergen en Hilmina van Bergen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anna Louisa van Bergen (geboren in 1902), een kind van Johannes van Bergen en Hilmina van Bergen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Martinus Johannes van Bergen (geboren in 1904), een kind van Johannes van Bergen en Hilmina van Bergen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Martinus Johannes van Bergen (overleden in 1905), een kind van Johannes van Bergen en Hilmina van Bergen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan van Bergen (geboren in 1906), een kind van Johannes van Bergen en Hilmina van Bergen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Mettines Johannes van Bergen (geboren in 1907), een kind van Johannes van Bergen en Hilmina van Bergen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan van Bergen (overleden in 1907), een kind van Johannes van Bergen en Hilmina van Bergen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Jantiena van Bergen (geboren in 1909), een kind van Johannes van Bergen en Hilmina van Bergen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan van Bergen (overleden in 1910), een kind van Johannes van Bergen en Hilmina van Bergen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan van Bergen (geboren in 1910), een kind van Johannes van Bergen en Hilmina van Bergen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Albertje van Bergen (geboren in 1911), een kind van Johannes van Bergen en Hilmina van Bergen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Stamboom Klavers is samengesteld door (neem contact op).