genealogieonline

Stamboom Klavers » Connecties » Scans zoeken » Trientien Philips

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Klavers met diverse online bronnen voor Trientien Philips.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Hendrik Enting en Trientien Philips zijn getrouwd op 11 mei 1864 in Assen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Assen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Hendrik Enting en Trientien Philips zijn getrouwd op 11 mei 1864 in Assen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Assen » Huwelijksbijlagen 1863-1864.

Bekijk suggestie

Hendrik Enting en Trientien Philips zijn getrouwd op 11 mei 1864 in Assen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Assen » Huwelijksaangiften, huwelijksafkondigingen 1864.

Bekijk suggestie

Hendrik Enting en Trientien Philips zijn getrouwd op 11 mei 1864 in Assen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Assen » Huwelijken 1864.

Bekijk suggestie

Hendrik Enting en Trientien Philips zijn getrouwd op 11 mei 1864 in Assen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Assen » Huwelijken 1841-1885.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Enting (overleden in 1865), een kind van Hendrik Enting en Trientien Philips, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Aaltje Enting (geboren in 1867), een kind van Hendrik Enting en Trientien Philips, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Klaas Enting (geboren in 1869), een kind van Hendrik Enting en Trientien Philips, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Enting (geboren in 1871), een kind van Hendrik Enting en Trientien Philips, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Geessien Enting (geboren in 1874), een kind van Hendrik Enting en Trientien Philips, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Enting (overleden in 1876), een kind van Hendrik Enting en Trientien Philips, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Enting (overleden in 1879), een kind van Hendrik Enting en Trientien Philips, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Klaas Enting (overleden in 1937), een kind van Hendrik Enting en Trientien Philips, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Aaltje Enting (overleden in 1952), een kind van Hendrik Enting en Trientien Philips, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Stamboom Klavers is samengesteld door (neem contact op).