genealogieonline

Stamboom Klavers » Connecties » Scans zoeken » Geesje Hoogenkamp

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Klavers met diverse online bronnen voor Geesje Hoogenkamp.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Roelofje van Aalderen (geboren in 1882), een kind van Jan van Aalderen en Geesje Hoogenkamp, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Zwaantje van Aalderen (geboren in 1885), een kind van Jan van Aalderen en Geesje Hoogenkamp, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hermanna van Aalderen (geboren in 1888), een kind van Jan van Aalderen en Geesje Hoogenkamp, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan van Aalderen (geboren in 1890), een kind van Jan van Aalderen en Geesje Hoogenkamp, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Albert van Aalderen (geboren in 1892), een kind van Jan van Aalderen en Geesje Hoogenkamp, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hilligje van Aalderen (geboren in 1894), een kind van Jan van Aalderen en Geesje Hoogenkamp, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hermanna van Aalderen (overleden in 1936), een kind van Jan van Aalderen en Geesje Hoogenkamp, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan van Aalderen (overleden in 1959), een kind van Jan van Aalderen en Geesje Hoogenkamp, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Stamboom Klavers is samengesteld door (neem contact op).